Logo

Diplomerad projekteringsledare

8 kursdagar

Projekteringsprocessen är en kreativ process där det åligger projekteringsledaren att skapa ett kreativt klimat där funktion, estetik, teknik och ekonomi skall samverka för att resultatet ska bli bra och kunden nöjd. Med en bra organisation och tydligt ansvar och rutiner kan man skapa en smidig process med utrymme för kreativitet.

Projekteringsledaren måste ha förståelse för kundens verksamhet, mål och affärsidé och styra processen mot målet. Som projekteringsledare måste man kunna ”lite om allt” och veta vad man pratar om. En viss teknisk kunskap är bra för självförtroendet och för att vinna gruppens respekt i tekniska frågor.

Utifrån din nuvarande kunskap och erfarenhet har du nu möjlighet att komplettera din kompetens som projekteringsledare.

Innehåll i kurs

Utbildningen är en så kallad modulutbildning, vilket innebär att du själv väljer vilka kurser inom utbildningspaketet du vill gå.

Grundkursen Praktisk projekteringsledning är obligatorisk men behöver inte vara först. Sedan bestämmer du själv vilka delar du vill komplettera med och i vilken ordning. Efter varje genomförd kurs får du möjlighet att skriva ett prov. När du gått fyra kurser och skrivit alla prov med godkänt resultat får du ett diplom som Diplomerad projekteringsledare.

 

EGNA VAL

Kursens mål

Målet med utbildningen är att stärka dig i rollen som projekteringsledare och tillsammans med övriga aktörer nå de uppställda målen. Med god kunskap, organisation och tydligt ansvar skapar man lättare ett bra resultat.

Kontakta mig gärna om du har frågor

  • Kursen är ej datumsatt, genomförs på begäran.Kursen är ej datumsatt, genomförs på begäran.
  • Bokningsförfrågan

Pris och Villkor

Om du bokar in dig på minst 4 av nedanstående kurser med genomförande inom 1 år (två terminer) får du ett paketpris på 46 000 kr (ord.pris ca 57 000 kr).

Kursavgiften är inklusive kursdokumentation. Moms tillkommer.

Allmänna villkor >
Till toppen