Logo

Om BFAB

I nära samarbete med näringslivet utvecklar och erbjuder
vi kurser och utbildningar för yrkesverksamma i bygg- och
fastighetsbranschen. Våra föreläsare är specialister med
gedigen erfarenhet och stark förankring i näringslivet.

I bygg- och fastighetsbranschen är kunskapskraven
höga och kompetensnivån avgörande.

BFAB tillgodoser fördjupad ämneskompetens och ständigt uppdaterade kursinslag för fastighetsbranschens yrkesroller. Vi utbildar även i byggprocessens olika steg och för de krav som följer.

Erbjudandet sträcker sig från grundkurser till diplomutbildningar. Med en kurs hos oss fortsätter du stärka både kompetens och konkurrenskraft!

Om oss

Vi har utbildat yrkesverksamma inom bygg- och fastighetsbranschen sedan 1985 och erbjuder kurser inom bland annat fastighetsekonomi, fastighetsförvaltning, entreprenad- och hyresjuridik, byggprojektledning, installationer, miljöinventering och ledarskap. Sedan juni 2018 ingår BFAB i Fasticon, vilket gör oss till fastighetsbranschens starkaste kompetenspartner. BFAB finns i Stockholm, Göteborg och Malmö och hjälper kunder över hela Sverige. 

Vi erbjuder grund- och fördjupningskurser, diplomprogram, seminarier och temadagar samt kompetensavtal och utbildningspaket, skräddarsydda för företag. Hur ert behov än ser ut kommer ni mötas av gedigen erfarenhet, kvalitetsmedvetenhet, ett brett nätverk – och ett stort engagemang! 

STF Ingenjörsutbildning och BFAB är en del av Fasticon

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se.

Vi skräddarsyr olika kompetenslösningar för både större och mindre organisationer. Vi hjälper er hela vägen från planering till utvärdering.

  • logo1
  • logo1
  • logo1
  • logo1
  • logo1
  • logo1
  • logo1

VI SÖKER FÖRELÄSARE!

Vi är ständigt intresserarde av att utöka vårt nätverk med intressanta föreläsare för våra kurser och seminarier. Är du föreläsare med kunskap inom ett teknikområde som vi har, eller borde ha, får du gärna höra av dig till oss.

Till toppen