Logo

BFAB stärker kompetensen inom bygg- och fastighetsbranschen 

Vi utbildar framgångsrikt yrkesverksamma inom bygg- och fastighetsbranschen. Det har vi gjort sedan 1985 och erbjuder både öppna utbildningar och unika kompetenslösningar som skapas utifrån kundernas specifika behov. 

Våra föreläsare är alla specialister med gedigen erfarenhet och stark förankring i näringslivet. Utbildningarna utvecklas kontinuerligt och vi levererar lärande i många olika former, såväl fysiskt som digitalt.  

BFAB är en del av Fasticon, specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper kunder över hela Sverige att stärka både sin kompetens och konkurrenskraft.  

BFAB är auktoriserat utbildningsföretag via Almega.

Jag vill gå en kurs inom

Så säger våra kunder om oss

Ia Odell Balkeståhl
Ia Odell Balkeståhl Projektledare, Bällstaudde Projektutveckling AB

"Det var en fantastisk kurs som gett mig rätt kompetens i mitt arbete som projektledare." Diplomerad Byggprojektledare 

John Söderquist
John Söderquist Projektledare Bostadsutveckling, Uppsalahem AB

"Mycket engagerade, entusiasmerande och kunniga föreläsare som på ett pedagogiskt och strukturerat sätt gick igenom entreprenadjuridikens olika delar. Väldigt bra med verklighetsbaserade gruppuppgifter som gjorde att vi deltagare fick tänka mycket själva och diskutera kring olika fall."'
Entreprenadjuridik för projektering, anbud, upphandling och byggande

Anna Nordholm
Anna Nordholm Bostadsförvaltare, Fastighets AB LE Lundberg

"Jag tycker att kursen verkligen lyckats fånga in alla grundläggande och viktiga områden som man som förvaltare stöter på. Jag har även skapat mig ett nytt nätverk med alla kursdeltagare." Diplomerad fastighetsförvaltare

Företagsanpassad utbildning

BFAB har lång erfarenhet av att skräddarsy olika kompetenslösningar för både större och mindre organisationer. Med vår gedigna erfarenhet, pedagogiska upplägg och unika nätverk av kvalificerade föreläsare och specialister levererar vi utbildning i toppklass. Vi kan förlägga utbildningen på plats hos er, hos oss – eller i digitala klassrum.

Låt oss bli ditt bollplank och din kompetenspartner!

Läs mer här.

Senaste från kunskapsbanken

Säkra ditt fysiska diplom digitalt och dela det i sociala medier

Nu verifierar vi våra diplomutbildningar. Syftet är att öka säkerheten och värdet i våra diplom och intyg.

Läs mer

Temadag Återbruk: Tove Malmqvist Stigell berättar om forskningsprojektet ReCreate

Inte sällan hör man branschfolk referera till att det minsann är dyrt och jobbigt att återbruka. Men måste det vara så? Vi tror inte det! Därför bjuder vi in till årets temadag där du har möjlighet att lyssna till flera inspirerande föreläsare inom ämnet återbruk.

Läs mer

Temadag Återbruk: Lundbergs föreläser om återbruksprojektet med oväntat slående resultat

Under årets temadag den 15 november kommer en representant för Lundbergs fastigheter föreläsa om sitt första återbruksprojekt i en bostadslägenhet i Norrköping med höga återbruksmål. Du kommer bl.a. få ta del av hur projektet genomfördes, projektprocessen och det slående resultatet.

Självklart kommer du även ha möjlighet att lyssna till en bredd av andra spännande projekt!

Läs mer
Till toppen