Logo
BFAB stärker kompetensen inom bygg- och fastighetsbranschen 

BFAB stärker kompetensen inom bygg- och fastighetsbranschen 

Vi utbildar framgångsrikt yrkesverksamma inom bygg- och fastighetsbranschen. Det har vi gjort sedan 1985 och erbjuder både öppna utbildningar och unika kompetenslösningar som skapas utifrån kundernas specifika behov. 

Våra föreläsare är alla specialister med gedigen erfarenhet och stark förankring i näringslivet. Utbildningarna utvecklas kontinuerligt och vi levererar lärande i många olika former, såväl fysiskt som digitalt.  

BFAB är en del av Fasticon, specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper kunder över hela Sverige att stärka både sin kompetens och konkurrenskraft.  

Så säger våra kunder om oss

Ia Odell Balkeståhl
Ia Odell Balkeståhl Projektledare, Bällstaudde Projektutveckling AB

"Det var en fantastisk kurs som gett mig rätt kompetens i mitt arbete som projektledare." Diplomerad Byggprojektledare 

John Söderquist
John Söderquist Projektledare Bostadsutveckling, Uppsalahem AB

"Mycket engagerade, entusiasmerande och kunniga föreläsare som på ett pedagogiskt och strukturerat sätt gick igenom entreprenadjuridikens olika delar. Väldigt bra med verklighetsbaserade gruppuppgifter som gjorde att vi deltagare fick tänka mycket själva och diskutera kring olika fall."'
Entreprenadjuridik för projektering, anbud, upphandling och byggande

Anna Nordholm
Anna Nordholm Bostadsförvaltare, Fastighets AB LE Lundberg

"Jag tycker att kursen verkligen lyckats fånga in alla grundläggande och viktiga områden som man som förvaltare stöter på. Jag har även skapat mig ett nytt nätverk med alla kursdeltagare." Diplomerad fastighetsförvaltare

Företagsanpassad utbildning

BFAB har lång erfarenhet av att skräddarsy olika kompetenslösningar för både större och mindre organisationer. Med vår gedigna erfarenhet, pedagogiska upplägg och unika nätverk av kvalificerade föreläsare och specialister levererar vi utbildning i toppklass. Vi kan förlägga utbildningen på plats hos er, hos oss – eller i digitala klassrum.

Låt oss bli ditt bollplank och din kompetenspartner!

Läs mer här.

Senaste från kunskapsbanken

Henriks resa från diplomutbildning till förvaltningschef

Henrik Brossman menar att kompetensutveckling är lika avgörande för kollegornas utveckling som bolagets värdeutveckling. Och han talar av egen erfarenhet. Han har nämligen själv gått från att ansvara över Krylbohus renoveringar av fastighetsbeståndet till att bli ansvarig för hela förvaltningen av fastighetsbolaget. En resa som möjliggjordes delvis tack vare att han själv fick möjlighet att vidareutbilda sig.

Läs vidare för att höra mer om Henriks erfarenheter och hur han ser på kompetensutvecklingens roll i fastighetsbranschen.​

Läs mer

Nöjda deltagare och beställare är Alice drivkraft för att nå målen

Vi har flera uppskattade och engagerade medarbetare på BFAB. En av dem är vår utbildningskoordinator Alice Körnung. Vad är hennes roll och vad sker för spännande framöver? Läs vidare för att få veta mer om Alice och hur hennes arbetsdagar ser ut!

Läs mer

BFAB bjuder in till exklusiv diplomträff i vår

I maj är det äntligen dags! Många önskemål och förfrågningar har nu lett till planeringen av en exklusiv diplomträff våren 2023.

BFAB har under åren genomfört närmare 90 (!) diplomprogram av Diplomerad Fastighetsförvaltare och Diplomerad Byggprojektledare – två heltäckande utbildningar där deltagarna träffas under flera block och som avslutas med tentamen och diplomering. Förutom nya kunskaper och erfarenheter lyfts ofta nätverket som en extra värdefull tillgång. Och i vår är det dags för en utökad möjlighet att träffa tidigare deltagare!​

Läs mer
Till toppen