Logo

BFAB stärker kompetensen inom bygg- och fastighetsbranschen 

Vi utbildar framgångsrikt yrkesverksamma inom bygg- och fastighetsbranschen. Det har vi gjort sedan 1985 och erbjuder både öppna utbildningar och unika kompetenslösningar som skapas utifrån kundernas specifika behov. 

Våra föreläsare är alla specialister med gedigen erfarenhet och stark förankring i näringslivet. Utbildningarna utvecklas kontinuerligt och vi levererar lärande i många olika former, såväl fysiskt som digitalt.  

BFAB är en del av Fasticon, specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper kunder över hela Sverige att stärka både sin kompetens och konkurrenskraft.  

BFAB är auktoriserat utbildningsföretag via Almega.

Jag vill gå en kurs inom

Så säger våra kunder om oss

Ia Odell Balkeståhl
Ia Odell Balkeståhl Projektledare, Bällstaudde Projektutveckling AB

"Det var en fantastisk kurs som gett mig rätt kompetens i mitt arbete som projektledare." Diplomerad Byggprojektledare 

John Söderquist
John Söderquist Projektledare Bostadsutveckling, Uppsalahem AB

"Mycket engagerade, entusiasmerande och kunniga föreläsare som på ett pedagogiskt och strukturerat sätt gick igenom entreprenadjuridikens olika delar. Väldigt bra med verklighetsbaserade gruppuppgifter som gjorde att vi deltagare fick tänka mycket själva och diskutera kring olika fall."'
Entreprenadjuridik för projektering, anbud, upphandling och byggande

Anna Nordholm
Anna Nordholm Bostadsförvaltare, Fastighets AB LE Lundberg

"Jag tycker att kursen verkligen lyckats fånga in alla grundläggande och viktiga områden som man som förvaltare stöter på. Jag har även skapat mig ett nytt nätverk med alla kursdeltagare." Diplomerad fastighetsförvaltare

Företagsanpassad utbildning

BFAB har lång erfarenhet av att skräddarsy olika kompetenslösningar för både större och mindre organisationer. Med vår gedigna erfarenhet, pedagogiska upplägg och unika nätverk av kvalificerade föreläsare och specialister levererar vi utbildning i toppklass. Vi kan förlägga utbildningen på plats hos er, hos oss – eller i digitala klassrum.

Låt oss bli ditt bollplank och din kompetenspartner!

Läs mer här.

Senaste från kunskapsbanken

Kontinuerligt lärande utvecklar LKAB och bidrar till grön omställning

Många förknippar nog LKAB med järnmalmsprodukter och den aktuella flytten av Kiruna. Men det är även ett företag som värnar den gröna omställningen, det hållbara samhället och kontinuerlig utveckling. Både i och utanför organisationen. Vi träffade Håkan Wiss, projektchef på LKAB, för att prata om flytten av Kiruna, gröna visioner – men också om det kontinuerliga lärandet som är en viktig del av LKAB:s framgång.

Läs mer

Temadag Återbruk – En dag i hållbarhetens tecken

Intresset för att bygga och renovera hållbart ökar samtidigt som utmaningarna, i takt med den oro som råder i vår omvärld, blir större och vi ser en alltmer begränsad tillgång till nytt material.

För att skapa en sund, attraktiv och hållbar bygg- och fastighetsbransch är återbruk ett steg i rätt riktning. Därför har vi, tillsammans med kunniga branschpersoner, skapat temadag Återbruk som går av stapeln den 15 november för att sprida kunskap och inspireras av personer och projekt som på olika sätt jobbat med återbruk.

Läs mer

Johanna och Göran gick fyra kurser tillsammans – av ren tillfällighet!

”Men Göran, är du här igen?!” ropade Johanna Possnert glatt när hon fick syn på Göran Edström. Av en ren slump hade de återigen anmält sig till samma kurs via BFAB  - utan att ha haft någon direkt kontakt däremellan eller planerat det!

Läs mer
Till toppen