Logo

Om onlineutbildningar

BFAB är ett utbildningsbolag i framkant och majoriteten av utbildningarna inom bygg och fastighet erbjuds online. Det skapar flexibilitet och kvalitet för dig som deltagare. Här presenterar vi standardformerna för våra kurser och utbildningar online – för dig som är yrkesverksam och vill vidareutbilda dig inom bygg och fastighet!

Digitalt klassrum – Utbildning online

På en utbildning som genomförs i ett digitalt klassrum deltar du med föreläsaren och de andra kursdeltagarna på schemalagd kurstid. Du deltar i utbildningen via videokonferens och innehållet i utbildningarna består av både övningar, diskussioner och case. Precis som om du deltagit i undervisningen i ett fysiskt klassrum. För att delta i undervisningen via digitalt klassrum behöver du en dator, surfplatta eller mobil med mikrofon, kamera och en stabil internetuppkoppling.

Exempel på kurser som arrangeras i digitalt klassrum:

 

Hybrida klassrum – Du väljer deltagande mellan fysiskt eller online 

Undervisningsformen hybrida klassrum innebär att du som kursdeltagare själv väljer om du föredrar att delta i studierna i ett digitalt eller i ett fysiskt klassrum.

Exempel på kurser som ges via hybrida klassrum:

eLearning – Onlineutbildning i din takt

En utbildning genom eLearning är uppbyggd av en eller flera digitala läraktiviteter och kan genomföras var du vill och när tid finns. Du kan välja att ta inlärningen i din egen takt, pausa och repetera så som du känner är nödvändigt. eLearning som undervisningsform innebär interaktiva utbildningar där bilder, grafik, film, animation, text och ljud kombineras. För att delta loggar du enkelt in i vår lärplattform via din dator, mobil eller surfplatta.

Exempel på kurser som arrangeras genom eLearning hos oss på BFAB:

Blended learning – Undervisning både online och i fysiskt klassrum

Blended learning innebär att vi varierar utbildningsformatet med både klassrumsbaserad undervisning och onlinebaserad. Vissa utbildningsmoment utförs smidigast i ett fysiskt klassrum, och andra kanske är lättast att ta till sig online – till en sådan kurs är blended learning ett bra alternativ som undervisningsform. Du deltar i utbildningen genom att delta vid de fysiska träffarna samt loggar in i vår lärplattform via din mobil, dator eller surfplatta.

 

Behöver du mer information om våra onlineutbildningar för yrkesverksamma inom bygg- och fastighetsbranschen?

Här hittar du vanliga frågor och svar!  

Vill du veta mer om vårt kursutbud på BFAB?

Ta gärna kontakt med oss, vi hjälper dig!

Login Lärplattform

Redo att gå din eLearning? Logga in här >

Till toppen