Logo

BFAB satsar på regional etablering

BFAB breddar det nationella erbjudandet genom etablering initialt i Göteborg och Malmö.

- Det är en naturlig utveckling att finnas på fler orter med vårt öppna utbud och finnas ännu närmare våra kunder ute i landet, säger Frida Palmgren, vd BFAB.

- Koncernen ser väldigt positivt på att BFAB tar tillfället i akt och samlokaliserar sig med Fasticon i region Väst och Syd, kommenterar Jonas Gustavsson, styrelseordförande.

- Det är en fantastisk möjlighet för oss att ta del av Fasticons lokala marknadskännedom och nätverk, replikerar Frida. Jag ser fram emot att få presentera vårens första kurstillfällen i Göteborg och Malmö. Håll utkik, det händer mycket hos oss nu!

BFAB (Bygg- och Fastighetsbranschens fortbildningsinstitut AB) har framgångsrikt utbildat yrkesverksamma inom bygg- och fastighetssektorn sedan 1985 och erbjuder kurstitlar inom bland annat fastighetsekonomi, fastighetsförvaltning, entreprenad- och hyresjuridik, byggprojektledning, installationer och miljöinventering. Sedan 1 juni 2018 ingår BFAB i Fasticonkoncernen och tillsammans tas position som fastighetsbranschens starkaste kompetenspartner.

Kontakt
Frida Palmgren
vd BFAB
076-540 0761
frida.palmgren@bfab.se

Jonas Gustavsson
Styrelseordförande
073-415 43 10
jonas.gustavsson@fasticon.se

Fasticon och BFAB - regional expansion

Till toppen