Söker du jobb?


Låt oss visa vägen till en framgångsrik karriär. Bli en del av Sveriges största nätverk för jobb inom fastigheter och samhällsbyggnad. Hos oss får du möjligheten att komma i kontakt med flera olika typer av arbetsgivare och knyta värdefulla kontakter samtidigt som du breddar din kompetens.


Lediga jobb

Uppdrag och processer vi har pågående kan du hitta på fasticonjobb.se.

Varje dag uppdaterar vi lediga tjänster för dig som söker jobb som chef eller specialist, alternativt för dig som söker jobb inom drift eller skötsel. Registrera ditt CV hos oss för att ta del av karriärmöjligheter inom fastigheter och samhällsbyggnad.


Jobba som konsult

Hos oss får du jobba i varierande och utmanande uppdrag mot olika arbetsgivare. Vi växer och är alltid på jakt efter nya förmågor inom fastighetsbranschen. Du har också möjligheten att arbeta som egen konsult och ta uppdrag när det passar dig.

Till alla våra konsulter erbjuder vi försäkring genom If. Försäkringen är till för dig inom fastighetsbranschen och är skräddasydd efter dina behov. Läs mer om försäkringen här.

Bli en del av Fasticons verksamhet - hör av dig till oss genom detta formulär så kontaktar vi dig och berättar mer!

Våra lediga jobb hittar du på fasticonjobb.se , men vi tar även emot spontanansökningar via info@fasticon.se eller ring oss på 08-556 706 00.


Studentjobb

Vi vet att framtidens kompetens finns bland landets studenter. Därför är det viktigt för oss att vara med på ett flertal studentmässor varje år.

Vill du få en fot in i fastighetsbranschen? Vi söker kontinuerligt studenter som vill jobba under studietiden. Läs mer och registrera ditt CV här för att starta din framtida karriär redan idag.


Utbildning

Samhället förändras snabbare än någonsin och kompetensutveckling är en förutsättning för att du som medarbetare ska kunna behålla konkurrenskraften. Genom STF och BFAB erbjuder vi utbildningar för dig som är yrkesverksam inom Bygg, Fastighet, El & Energi samt Ledarskap. Där hittar du kortare kurser, seminarier, diplomutbildningar och certifieringsutbildningar. Föreläsararna är specialister med gedigen erfarenhet och stark förankring i näringslivet.

Vi har kurserna du behöver – läs mer på BFAB och STF.


Kontakta oss på mail info@fasticon.se, telefon 08-556 706 00.


© Fasticon AB 2019

Kontakta oss på mail info@fasticon.se, telefon 08-556 706 00.


© Fasticon AB 2019