Söker du jobb?


Låt oss visa vägen till en framgångsrik karriär. Bli en del av Sveriges största nätverk för jobb inom fastigheter och samhällsbyggnad. Hos oss får du möjligheten att komma i kontakt med flera olika typer av arbetsgivare och knyta värdefulla kontakter samtidigt som du breddar din kompetens.


Lediga jobb

Pågående uppdrag och processer hittar du på fasticonjobb.se.

Registrera ditt CV hos oss för att ta del av karriärmöjligheter inom fastigheter och samhällsbyggnad. Genom att vara registrerad hos oss får du jobbtips och ta del av lediga tjänster som är anpassade utefter din profil. Vi har tjänster för chefer och specialister inom exempelvis affärsutveckling, drift & skötsel, ekonomi & inköp, etablering & uthyrning, el & teknik, fastighetsförvaltning, fastighetsutveckling, HR, marknadsföring, projektledning och värdering & transaktion.


Jobba som konsult

Hos oss får du jobba i varierande och utmanande uppdrag mot olika arbetsgivare. Vi växer och är alltid på jakt efter nya förmågor inom fastighetsbranschen och samhällsbyggnadssektorn. Du har också möjligheten att arbeta som egen konsult och ta uppdrag när det passar dig.

Till alla våra konsulter erbjuder vi försäkring genom If. Försäkringen är till för dig inom fastighetsbranschen och är skräddarsydd efter dina behov. Läs mer om försäkringen här.

Är du intresserad av att ta konsultuppdrag via Fasticon?
Hör av dig till oss genom detta formulär så kontaktar vi dig och berättar mer!

Våra lediga jobb hittar du på fasticonjobb.se , men det går bra att även kontakta oss via info@fasticon.se eller på 08-556 706 00.


Studentjobb

Vi vet att framtidens kompetens finns bland landets studenter. Därför är det viktigt för oss att vara med på ett flertal studentmässor varje år.

Vill du få en fot in i samhällsbyggnadssektorn? Vi söker kontinuerligt studenter som vill jobba under studietiden. Registrera ditt CV här för att starta din framtida karriär redan idag.


Utbildning

Samhället förändras snabbare än någonsin och kompetensutveckling är en förutsättning för att du som medarbetare ska kunna behålla konkurrenskraften. Genom STF och BFAB erbjuder vi utbildningar för dig som är yrkesverksam inom Bygg, Fastighet samt El & Energi. Där hittar du kortare kurser, seminarier, diplomutbildningar och certifieringsutbildningar. Föreläsarna är specialister med gedigen erfarenhet och stark förankring i näringslivet. Många kurser och utbildningar finns online.

Stärk din kompetens – läs mer på BFAB och STF.


Kontakta oss på mail info@fasticon.se, telefon 08-556 706 00.


© Fasticon AB 2019

Kontakta oss på mail info@fasticon.se, telefon 08-556 706 00.


© Fasticon AB 2019