Lediga jobb

Hitta ditt drömjobb och bli en del av Sveriges största nätverk inom samhällsbyggnad.

Vi är samhällsbyggnadssektorns främsta kompetenspartner och din väg vidare i karriären!

Hitta ditt drömjobb

Filtrera på ort

Filtrera på typ av uppdrag

Visar 1 - 10 av 10

Fasticon
Fasticon
Linköping
Snarast

Nu söker vi en drifttekniker som kan gå in i uppdrag till ett av Sveriges största fastighetsbolag. Uppdraget är på heltid och kommer initialt pågå fram till årsskiftet 22/23, med chans till förlängning. Det finns möjlighet att kliva på uppdraget omgående eller i augusti 2022.

Fasticon
Fasticon
Stockholm
Snarast

För kunds räkning söker vi en avtalsadministratör som kan gå in i ett uppdrag omgående och under ca 6 månader. Det finns även möjlighet till anställning hos kund efter uppdragets slut, för den som önskar.

HSB Stockholm Ek. förening
HSB Stockholm Ek. förening
Stockholm
24 okt

Söker du nästa utmaning i arbetslivet? Vill du bli en del av ett ambitiöst och trevligt förvaltande team hos ett av Sveriges starkaste varumärken? Hos HSB Stockholm blir du en del av något större och är med på resan mot att skapa framtidens hållbara boende! Ansvarsområdet berör söderort.

Fasticon
Fasticon
Stockholm
Snarast

Projektcontroller för konsultuppdrag i Stockholm! För kunds räkning söker vi en projektcontroller som omgående kan gå in i ett heltidsuppdrag med preliminärt slutdatum oktober 2023.

Retta AB
Retta AB
Göteborg
Snarast

Är du relationsskaparen som vill arbeta brett med alla delar inom förvaltning? Har du även ett stort intresse för fastigheter och erfarenhet av kommersiell eller teknisk förvaltning? Då kan du vara den vi söker!

Riksbyggen Ekonomisk förening
Riksbyggen Ekonomisk förening
Stockholm
16 okt

Till Riksbyggen söker vi nu en gruppchef med ansvar för teknisk förvaltning i Stockholm. Här erbjuds du en central roll i utvecklingen av Riksbyggens tjänsteleverans och fossilfria fastighetsförvaltning.

Fastighets AB Marieberg Galleria / Steen & Ström Sverige AB
Fastighets AB Marieberg Galleria / Steen & Ström Sverige AB
Örebro
Snarast

Are you seeking an exciting position where you will be ensuring the smooth and effective management of technical, safety and maintenance issues in shopping centers? Join our team at Marieberg Galleria!

Fastighetsaktiebolaget Folkets Hus
Fastighetsaktiebolaget Folkets Hus
Stockholm
Snarast

Söker du nästa utmaning i arbetslivet? Har du en lång erfarenhet av fastighetsredovisning med inriktning projektredovisning och controllererfarenhet? Tycker du det är givande att analysera och sammanställa information för att förbättra fastighetsbolagets framtida verksamhet? Då kan Folkets Hus erbjuda dig en riktigt spännande tjänst!

Castellum
Castellum
Göteborg
Snarast

Har du god teknisk kompetens och tidigare erfarenhet av teknisk förvaltning av kommersiella fastigheter? Söker du dessutom nya utmaningar hos ett gediget fastighetsbolag som ligger i framkant?  Då kan du vara rätt person för rollen som teknisk förvaltare till Castellum i region Väst.

Fasticon
Fasticon
Sverige
Snarast

Fasticon får löpande in spännande uppdrag utifrån olika nivåer inom både privat och offentlig sektor. Vi söker därmed dig som är tillgänglig för nya konsultuppdrag med kort varsel. Med ett av samhällsbyggnadssektorns största nätverk spritt över hela Sverige är chansen stor att vi har uppdrag som matchar ditt kompetensområde, oavsett var i landet du befinner dig.

För kandidater

För studenter

Vill du få in en fot i samhällsbyggnadssektorn? Registrera ditt CV.

Om du söker praktik eller LIA-plats är vårt tips att söka dig direkt till de bolag i branschen som intresserar dig.

Ta del av lediga tjänster anpassade utifrån din unika profil.

Yrkesområden

Fasticon rekryterar, bemannar och utbildar kompetenser inom en rad olika yrkesområden:

 

 • Administration
 • Affärsutveckling
 • Drift & skötsel
 • Ekonomi & inköp
 • Etablering & uthyrning
 • El & teknik
 • Fastighetsförvaltning
 • Fastighetsutveckling
 • Fastighetsvärdering
 • Företagsedning
 • HR
 • Marknadsföring
 • Projektledning
 • Transaktion
 • Uthyrning
 • Värdering & transaktion