Sök

Lediga jobb

Hitta ditt drömjobb och bli en del av Sveriges största nätverk inom samhällsbyggnad.

Vi är samhällsbyggnadssektorns främsta kompetenspartner och din väg vidare i karriären!

Hitta ditt drömjobb

Filtrera på ort

Filtrera på typ av uppdrag

Visar 1 - 10 av 10

Fasticon Kompetens AB
Fasticon Kompetens AB
Skåne län
Snarast

Till Burlövs kommun söker vi nu en samhällsbyggnadschef som kan gå in i ett uppdrag i början av januari med preliminärt slutdatum sista augusti 2024, med möjlighet till förlängning upp till nio månader. Uppdraget beräknas vara på ca 75 % och arbetet ska utföras främst på plats i kommunens lokaler.

Rico Estate Development
Rico Estate Development
Stockholms län
Snarast

Drivs du av stark motivation och passion som gett dig förmågan att övervinna utmaningar? Har du erfarenhet av fastighetsutveckling samt spetskompetens inom uthyrning för externa handelsplatser och är redo för nästa utmaning? Då har du möjligheten att bli en del av ett kompetent team som tillsammans byggt sin framgång på en stark entreprenörskultur som präglar hela REDs verksamhet.

Fasticon Kompetens AB
Fasticon Kompetens AB
Stockholms län
Snarast

Nu söker vi en drifttekniker/fastighetsskötare som kan gå in i uppdrag till ett av Sveriges största fastighetsbolag. Uppdraget är på deltid ca 3 dagar i veckan från omgående och under ett års tid. 

MG Real Estate Sweden AB
MG Real Estate Sweden AB
Västmanlands län
Snarast

MG Real Estate är en internationell fastighetsutvecklare som främst fokuserar på utveckling och genomförande av logistiklokaler, kontor och detaljhandel. För att expandera MG Real Estates ambitiösa vision och ytterligare utveckla sin logistikgren söker de nu en dynamisk byggprojektledare att bli en del av MG Real Estates team.

AstraZeneca AB
AstraZeneca AB
Västra Götalands län
Snarast

Har du en gedigen bakgrund inom byggsektorn och god förståelse för byggprocessens olika faser? Har du god vana av att leda byggprojekt och tidigare erfarenhet som chef? Då kan rollen som projektchef hos AstraZeneca vara nästa utmaning för dig!

Flyinge AB
Flyinge AB
Skåne län
Snarast

Vi söker nu en prestigelös och kreativ förändringsledare med förmåga att skifta mellan strategisk och taktisk-operativ nivå. Har du en stark drivkraft och engagemang för att leda och utveckla inom fastighetsförvaltning och drift är detta uppdraget för dig!

Locum AB
Locum AB
Stockholms län
Snarast

Är du en engagerad person som brinner för fastighetsförvaltning och långsiktiga kundrelationer samtidigt som du vill bli en del av en verksamhet som bidrar till samhällsnyttan? Locum är i ett expansivt skede och söker nu en fastighetsförvaltare till sitt kontor i Danderyd.

Fasticon Kompetens AB
Fasticon Kompetens AB
Stockholms län
Snarast

För kunds räkning söker vi en energispecialist som kan gå in i ett uppdrag i början av januari 2024 och beräknas pågå i minst ett år. Uppdraget är på heltid och placering i Stockholm.

Fasticon Kompetens AB
Fasticon Kompetens AB
Västmanlands län
Snarast

För kunds räkning söker vi en förvaltningsassistent till ett fastighetsbolag i Västerås som kan gå in i ett uppdrag omgående med preliminärt slutdatum våren 2024. Uppdraget är på heltid.

Fasticon Kompetens AB
Fasticon Kompetens AB
Stockholms län
Snarast

Fasticon får löpande in spännande uppdrag utifrån olika nivåer inom både privat och offentlig sektor. Vi söker därmed dig som är tillgänglig för nya konsultuppdrag med kort varsel. Med ett av samhällsbyggnadssektorns största nätverk spritt över hela Sverige är chansen stor att vi har uppdrag som matchar ditt kompetensområde, oavsett var i landet du befinner dig.

För kandidater

För studenter

Vill du få in en fot i samhällsbyggnadssektorn? Registrera ditt cv.

Om du söker praktik eller LIA-plats är vårt tips att söka dig direkt till de bolag i branschen som intresserar dig.

Ta del av lediga tjänster anpassade utifrån din unika profil.

Yrkesområden

Fasticon rekryterar, bemannar och utbildar kompetenser inom en rad olika yrkesområden:

 

 • Administration
 • Affärsutveckling
 • Drift & skötsel
 • Ekonomi & inköp
 • Etablering & uthyrning
 • El & teknik
 • Fastighetsförvaltning
 • Fastighetsutveckling
 • Fastighetsvärdering
 • Företagsedning
 • HR
 • Marknadsföring
 • Projektledning
 • Transaktion
 • Uthyrning
 • Värdering & transaktion