Lediga jobb

Hitta ditt drömjobb och bli en del av Sveriges största nätverk inom samhällsbyggnad.

Vi är samhällsbyggnadssektorns främsta kompetenspartner och din väg vidare i karriären!

Hitta ditt drömjobb

Filtrera på ort

Filtrera på typ av uppdrag

Visar 1 - 10 av 12

Fasticon AB
Fasticon AB
Stockholms län
Snarast

Vi söker nu en projektledare som kan gå in i ett uppdrag i mitten av augusti på deltid om ca 60 %. Uppdraget sträcker sig till och med maj 2024 med chans till förlängning. Här erbjuds du en bred och viktig roll där du arbetar med frågor inom trygghet och trivsel i kringliggande stadsdelar för att skapa en tilltalande fysisk miljö, ändamålsenlig stadsplanering och effektiva kommunikationer.

CBRE Asset Services AB
CBRE Asset Services AB
Stockholms län
Snarast

Har du senior kompetens inom redovisning, med erfarenhet från konsultbolag och redo för en ny utmaning? Vill du arbeta kundnära och vara med på en förändringsresa där du får vara med och utveckla verksamheten? Då kan tjänsten som redovisningschef hos CBRE vara rätt för dig!

Sodexo AB
Sodexo AB
Skåne län
Snarast

Har du god teknisk kompetens, ett sinne för affärer och vill jobba med teknikintensiva fastigheter? Letar du efter ett jobb med placering i Lund? Då kan rollen som Site Manager hos Sodexo vara något för dig!

Praktikertjänst AB
Praktikertjänst AB
Stockholms län
Snarast

Är du ledaren som motiveras av att hjälpa andra, samtidigt som du har ett strategiskt ansvar för att leda och utveckla en fastighetsavdelning? Här har du en spännande roll där du får de möjligheterna. Dessutom får du trevliga kollegor, ljus och trevlig arbetsmiljö med centralt läge och bra anställningsförmåner!

Svensk Byggtjänst AB
Svensk Byggtjänst AB
Västra Götalands län
Snarast

Har du stort intresse för VVS och goda kunskaper inom ämnet? Vill du bidra till Svensk Byggtjänsts vision om ett hållbart samhällsbyggande? Då är tjänsten som informatör något för dig!

Mofab Fastigheter AB
Mofab Fastigheter AB
Stockholms län
Snarast

Har du erfarenhet av fastighetsekonomi och vill ta nästa steg i arbetslivet? Är du intresserad av fastighetsbranschen och vill vara med på en utvecklingsresa på ett fastighetsbolag som befinner sig i en expansiv och händelserik fas? Då är det här en tjänst för dig!

Fasticon Kompetens AB
Fasticon Kompetens AB
Stockholms län
Snarast

Nu söker vi en teknisk förvaltare för ett konsultuppdrag i Stockholm. Uppdraget avser att starta upp omgående och kommer att pågå på heltid i cirka fem månader framåt med möjlighet till förlängning. Detta är ett heltidsuppdrag och vår kund finns belägen i norra Stockholm. Vår kund är en av Sveriges mest välskötta kommuner med stor valfrihet, välfärdstjänster av hög kvalitet, attraktivt näringslivsklimat och stabil ekonomi.

Actic Sverige AB
Actic Sverige AB
Stockholms län
Snarast

Gillar du känslan av en förhandling som går i lås, där alla parter känner sig som en vinnare? Har du en affärsmässig ådra som du vill använda till att bidra med ett friskare samhälle? Då kan rollen som Lease Manager hos Actic vara ditt nästa steg i karriären!

Fasticon Kompetens AB
Fasticon Kompetens AB
Stockholms län
Snarast

Nu söker vi en teknisk förvaltare till en av våra största fastighetskunder! Du ska kunna gå in i ett uppdrag med start början av juli 2023. Uppdraget är på heltid och beräknas vara tre månader långt med möjlighet till förlängning. Placering är på kundens huvudkontor centralt i Stockholm och det finns möjlighet att arbeta på distans cirka en till två dagar/vecka.

Caverion Sverige AB
Caverion Sverige AB
Stockholms län
Snarast

Vill du följa med in i framtiden? Lockas du av att förändra, påverka, ansvara, växa som person och involveras i spännande stora installationsprojekt? Då vill Caverion gärna att du ska vara med i deras team och utveckla projektverksamheten!

För kandidater

För studenter

Vill du få in en fot i samhällsbyggnadssektorn? Registrera ditt cv.

Om du söker praktik eller LIA-plats är vårt tips att söka dig direkt till de bolag i branschen som intresserar dig.

Ta del av lediga tjänster anpassade utifrån din unika profil.

Yrkesområden

Fasticon rekryterar, bemannar och utbildar kompetenser inom en rad olika yrkesområden:

 

 • Administration
 • Affärsutveckling
 • Drift & skötsel
 • Ekonomi & inköp
 • Etablering & uthyrning
 • El & teknik
 • Fastighetsförvaltning
 • Fastighetsutveckling
 • Fastighetsvärdering
 • Företagsedning
 • HR
 • Marknadsföring
 • Projektledning
 • Transaktion
 • Uthyrning
 • Värdering & transaktion