Om oss

Fasticon är marknadsledande specialister på kompetensförsörjning inom fastighetsrelaterade kompetenser. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om Fasticon i korthet

NPS = 85

Hög kundnöjdhet

Nöjda kunder inom samhällsbyggnad.

Marknadsledande

Vi är marknadsledande inom branschen.

~ 170 mkr

Omsättning

Stark och noterad huvudägare.

eNPS 79

Engagerade medarbetare

Specialiserade på kompetensförsörjning.

Varje år förser vi över 200 kunder med ny kompetens och har kontakt med 7 000 kandidater.

Godkänn cookies för marknadsföring för att se videomaterialet Cookiesinställningar

Vårt erbjudande

Vi vill bygga långsiktiga kundrelationer genom värdefulla tjänster som möjliggör och underlättar för kunder inom samhällsbyggnadssektorn att hitta rätt kompetens. Det gör vi tack vare vår gedigna erfarenhet och våra av branschen uppskattade affärsområden.

 

Bemanning  Rekrytering

Vår historia

Fasticon har mycket lång erfarenhet av att utveckla människor och organisationer inom samhällsbyggnadssektorn. Nuvarande Fasticon etablerades 2007. Men historien och drivkraften att bidra till värdeskapande samhällsbyggnad sträcker sig betydligt längre än så. Grundarna av Fasticon upplevde att kompetensförsörjning och kompetensutveckling allt tydligare framstår som en kritisk framgångsfaktor för hela branschen. Något som är relevant än idag – vilket vi nu som då vill vara med och påverka i en positiv riktning.

Vi är stolta över vårt arv och har blicken framåt för att som alltid ligga i framkant i arbetet med att utveckla människor och organisationers kompetens och konkurrenskraft.