Jobba och utvecklas tillsammans med oss

Nyfiken på att jobba hos oss?

Vill du bli en del av en verksamhet i framkant där du får möjlighet att växa? Vi letar regelbundet efter nya medarbetare som kan, och vill, bidra till vårt arbete med att kompetensförsörja fastighetsbranschen. Kanske är du vår nästa kollega?

Hos Fasticon blir du en del av en professionell och kompetent organisation där vi arbetar med frihet under ansvar, men alltid tillsammans. Dessutom vågar vi påstå att du kommer uppleva att ditt engagemang verkligen bidrar med något viktigt för samhället som helhet. 

Flexibelt arbete och eget ansvar
Kontinuerlig kompetensutveckling
Trygga villkor och generösa förmåner

#tillsammans

Engagerade medarbetare som trivs och utvecklas skapar konkurrenskraft och nöjda kunder. Vi erbjuder flexibilitet, hälsofokus och hittar på mycket skoj ihop, såväl IRL som i digitala forum. Individuella framgångar premieras och vi firar i team. Regelbundna mätningar av eNPS visar en mycket hög rekommendation av oss som arbetsgivare. Samtidigt är vi alla aktivt en del av något större och med vårt tjänsteerbjudande bidrar hela organisationen till samhällsbyggnadssektorn utveckling.

Vi ska vara bäst i branschen

Vi är ett bolag i framkant – det speglas i våra villkor och kulturen bygger på tillit och ansvarstagande. Fasticon har självklart kollektivavtal och de förmåner som medföljer så som flexpension, föräldralön och försäkringar m.m.

Du får dessutom en mål- och resultatstyrd arbetsplats med en trivsam stämning där dina idéer välkomnas och beslutsvägarna är korta.

Vi erbjuder bl.a. friskvårdstimmar och utöver semestern får du extra lediga dagar att fördela över året som det passar dig.

För oss är det viktigt att både trivas och prestera på jobbet. Vi leder utvecklingen och att vara marknadsledare ställer höga krav på både självledarskap och kompetens. För att hela tiden vara i framkant främjar vi kontinuerligt lärande. Din insats och din utveckling är avgörande för både vår och våra kunders framgång!

Hög flexibilitet och centrala kontor

Vi utgår från centrala kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö och arbetar utifrån en "work from anywhere"-policy i den mån arbetsuppgifterna tillåter. Det är för att vi tror på att du gör ditt jobb som bäst där du känner dig som mest effektiv och kreativ. Målet är att vara bäst i branschen!

Möt våra medarbetare

Elin Eriksson

Konsultchef

Anledningen till att jag trivs så bra här på Fasticon är nog lagandan. Vi jobbar alltid mot tydliga mål och vi gör det alltid tillsammans.

Malin Clavering

Senior rekryteringskonsult

Jag har verkligen fått ett varmt mottagande och känt mig välkomnad och framförallt efterlängtad från första stund.

Imran Waheed

Konsultchef

Min första tid på Fasticon har varit otroligt givande och lärorik, samtidigt som det har varit roligt.

Vill du bli en av oss?

Vi är ett bolag i tillväxt och håller alltid utkik efter nya kollegor som vill driva utvecklingen framåt tillsammans med oss.

Skicka en intresseanmälan