Logo

Värme och kylteknik

Elearning

Människans upplevelse av inneklimatet är en samverkan av flera faktorer som påverkar vår komfort.

Konsekvenserna av en felaktig temperatur är välkända för de flesta av oss. Bara några grader för hög, eller låg, temperatur minskar vår prestationsförmåga. Vår effektivitet minskar tydligt, men också säkerheten blir sämre. Vår förmåga att tänka går ner och resultatet av arbetet blir sämre än det skulle ha blivit om vi utfört det under bättre temperaturförhållanden.

Den här utbildningen ger dig grundläggande kunskaper om uppvärmning och komfortkyla. Du får baskunskaper om värmeeffektbehov och dimensionering. Du lär dig mer om komponenterna i systemen samt Kopplingsprinciper och metoder för injustering av radiatorer.

Innehåll i kurs

Denna kurs läser du online och är uppbyggd som eLearning där film varvas med interaktiva läraktiviteter kombinerat med kunskapsfrågor.

Onlineutbildning ger dig flexibilitet att studera vart du vill, repetera, backa i avsnitten, se föreläsningar om och om igen. Här har du alla möjligheter att verkligen lära dig hur det fungerar och i din egen takt.

Utbildningen innefattar följande:

  • Uppvärmning
  • Effekt och dimensionering
  • Komponenter
  • Kopplingsprinciper
  • Injustering
  • Kyla

Kursens mål

Efter avslutad kurs ska du kunna ha en bra förståelse gällande värme och kylteknikens grunder.

Vem är kursen för

För dig som arbetar i fastighetsbranschen och behöver grundläggande kunskaper inom värme och kylteknik samt dess funktioner.

Så fungerar eLearning

När du beställt din utbildning får du ett mail med inloggningsuppgifter och en länk till lärplattformen. Din tillgänglighetsperiod räknas från det datum du registreras på utbildningen.

Du läser utbildningen i din egen takt och kan pausa och återgå där du var vid ett annat tillfälle. Du kan också gå igenom utbildningen igen om du önskar repetera kunskapen så länge din tillgänglighetsperiod är pågående.

online_Lärplattform

 

 

Varje licens är berättigad att användas av en deltagare. Vi köp av eLearning-utbildning och godkännande av våra allmänna villkor bekräftar du att licensen endast används av berättigad deltagare.

Elearning 3 900 kr exkl. moms
  • Längd 2 tim
  • Tillgänglig 30 dagar
  • Språk Svenska
  • Antal

Pris och Villkor

Moms tillkommer på angivna priser.

Allmänna villkor >

Systemkrav

Utbildning online kräver en stabil internetuppkoppling, vi rekommenderar en uppkopplingshastighet på minst 1,5 Mbps.

Webbläsaren Google Chrome är ett bra system för att säkra en stabil körning av onlineutbildning, den kan laddas ner här.

Kontakta mig gärna om du har frågor

Till toppen