Poddarna som lyfter dig i höstmörkret

Hösten är rätt tidpunkt att tanka på med energi och kunskap! Det kan vara lätt att känna sig lite nere när höstmörkret börjar göra sig påmint. Just därför har vi har samlat ihop ett gäng nischade, lärorika och peppande poddar. Du kanske inte känner till dem ännu, men de bidrar både till ljus i höstmörkret och din kompetensutveckling!

Tidspodden

Det här är podden för dig som vill veta mer om tidsoptimering och stresshantering. Hur bollar man jobbet, livet och tiden? Effektivitetsexperten Petra Brask och forskaren Lena Lid Falkman bjuder in experter inom olika ämnesområden för att diskutera kring just dessa områden.

Karriärpodden

En podd om ledarskap, livet och karriären. Entreprenören Eva Ekedahl intervjuar framgångsrika kvinnliga ledare och förebilder om både toppar och dalar. Här får du verkligen möta personen bakom framgången och lyssna till spännande livsberättelser, lärdomar och hur de hittat sin passion i jobbet.

Digitalpodden

Dagens Industri driver Sveriges största podd om startups, investeringar och digitaliseringen av det svenska näringslivet. Här möter Di Digitals redaktion de främsta aktörerna bakom de svenska tech-undren och nyckelpersoner i den nya ekonomin.

VD-podden

Arash Gilan, vd för Viva Media, utforskar konsten bakom att bygga ett framgångsrik bolag.

I den här podden får du lyssna till spännande människor som, oavsett position, vill något mer med sin inre utveckling. Här får du inspiration om bolagsbyggande och ledarskap men även möjlighet att själv reflektera över ditt eget beteendemönster och din ledarstil.

Ledarskap med Magnus & Kim

Kim Karhu och Magnus Gnisterhed är dina personliga ledarskapstränare i denna podd där du får guidning mot ett framgångsrikt ledarskap. I personliga samtal både med varandra och tillsammans med framgångsrika ledare diskuterar de ledarskap och personlig utveckling utifrån olika perspektiv.

25 minuter

En ekonomipodd av pseudonymerna hedgefondförvaltaren Mikael Syding och entreprenören Ludvig Sunström. Utöver investeringar diskuteras även personlig utveckling, utbildning, karriär och hur man lyckas bli lycklig. Här blandas snack om bland annat ekonomi med intervjuer och boktips.

Noll till hundra

Företagsgrundare från hela Sverige och inom olika industrier berättar för ekonomijournalisten Erik Wahlin hur de byggde sina bolag från noll. I den här podden speglas hur viktigt företagande och innovation är för Sveriges ekonomi och skapandet av framtida jobb i tillväxtbolag.

Ledarutvecklingspodden

Det här är Podden som utvecklar ledare. Du får praktiska tips och verktyg direkt från ledarskapscoachen Annah Thunberg och HR-chefen Karin Hansson för att stärka ditt ledarskap. Här diskuteras allt ifrån hur du får effektiva möten, att förändra en negativ företagskultur till hur du hanterar medarbetare som är tysta på möten.


Här har vi tidigare även samlat sju branschpoddar för dig som törstar efter mer kunskap inom ämnen som berör den breda samhällsbyggnadsbranschen!

Relaterade artiklar