Sök

Bemanning

Lös dina tillfälliga kompetensbehov med våra specialiserade konsulter inom Interim Management, ekonomi & finans, fastighetsförvaltning, teknik & byggprojektledning! Med branschens största nätverk är Fasticon Sveriges ledande bemanningsföretag inom bygg- och fastighetsrelaterade kompetenser.

Konsulter presenterade inom 48 timmar
Kundnöjdhet, NPS = 80
Flexibla avtal och kvalitetsgaranti

Alla dina kompetensbehov – tillgodosedda snabbt och effektivt

Många chefer inom samhällsbyggnadssektorn brottas med plötsliga personalförändringar. Nya sammansättningar av arbetsgrupper försenar projekt. Bristen på specialiserad kompetens gör det svårt att hitta lämpliga ersättningar. Dessutom äter de långa rekryteringsprocesserna upp din värdefulla tid. Men det behöver inte vara så.

 

Fasticon är den smidiga lösningen på dina akuta kompetensbehov. Med branschens största nätverk av kvalificerade konsulter, flexibla avtal, vår omfattande branscherfarenhet samt rekordsnabba och träffsäkra bemanningsprocess, säkerställer vi din verksamhets fortsätta framgång och stabilitet.

Våra specialistområden

 • Interim Management
 • Ekonomi & finans
 • Fastighetsförvaltning
 • Uthyrning & etablering
 • Teknik & byggprojektledning
 • IT & systemförvaltning

Med Fasticons bemanningslösningar får du

 • Konsulter med pricksäker kompetens.
 • Snabba leveranser med hög kvalitet.
 • En leverantör med kunskap och förståelse för din verksamhet.
 • Rådgivning och flexibilitet.
 • En kvalitetssäkrad process med konsultgaranti.
 • Kompetensbaserad och fördomsfri rekryteringsmetodik.
 • Webbportal för samarbete och konsultpresentation.

Har du behov av att rekrytera nya medarbetare?

Fasticon kan även hjälpa dig när du behöver rekrytera personal. Vi hjälper dig med smidiga rekryteringslösningar för att ta din organisation vidare till nästa nivå av framgång. Företagsledning, förvaltning, ekonomi och projektledning är några av alla områden vi är experter på!

Kontakta oss

Hej!

Du måste fylla i detta fält
Du måste ange en e-post eller telefonnummer
Du måste ange en e-post eller telefonnummer
Du måste välja ett alternativ
Du måste fylla i detta fält
Du måste godkänna Fasticons villkor och integritetspolicy

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Recaptchan godkänner inte detta formulär

Tack! Vi har tagit emot ditt meddelande och återkommer så fort vi kan.

Något gick fel när formuläret skulle postas, var god kontakta oss på info@fasticon.se

 • "Samarbetet med Fasticon har varit smidigt och lätt då deras konsulter har fastighetskompetens och erfarenhet. Det gör att det är lätt att förstå varandra och de ser fort vilken profil som ska tillsättas och vilken kompetens vi söker. Fasticon är alltid snabbt på banan och processerna går fort."
  Hanna Brandström Head of People and Culture, Castellum
 • "Att arbeta med Fasticon är smidigt. Jag får förslag på konsulter presenterade i en smart molntjänst som uppdateras med information under processens gång."
  Sofia Esbjörnsson Avdelningschef, Sveafastigheter
 • "Vi är väldigt nöjda, bra kommunikation och vägledning från Fasticon! Processen höll ett bra tempo och Fasticon såg till att leverera kandidater enligt satt tidsplan."
  Mikael Henning Teknik- och fastighetsdirektör, Botkyrka kommun

Din förlängda arm - i vått och torrt

Som bemanningspartner är vi på Fasticon en förlängning av din organisation. Vi tar det därför personligt att både skydda och förbättra ditt arbetsgivarvarumärke. Och vi glömmer aldrig att allt vi gör (och inte gör) reflekterar direkt på dig – på kort och lång sikt. Genom ett engagerat och långsiktigt fokus på kund- och konsultnöjdhet säkerställer vi att vi lyckas med varje enskilt bemanningsuppdrag.

Fasticon är ett auktoriserat bemanningsföretag via Almega

Kvalitetsauktorisationen kontrolleras och utfärdas av Almega Kompetensföretagen. Auktorisationen gäller tills vidare och revideras regelbundet.

 

För att bli ett auktoriserat bemanningsföretag via Almega Kompetensföretagen ska bemanningsbolaget bland annat utförligt kunna beskriva och påvisa hur man arbetar utifrån specifika kvalitetskriterier.

 

Auktorisationen är en garanti för kvalitet och etik samtidigt som den skapar trygghet för kunder, konsulter och medarbetare.

Vill du veta mer? Kontakta Sara Backlund

Affärsområdeschef Bemanning & Rekrytering

sara.backlund@fasticon.se 073-415 43 14

Guide: Hur du optimerar din intervjuteknik

Förbättra dina intervjutekniker och gör ett oförglömligt intryck på dina kandidater med vår guide till att hitta rätt talang inom samhällsbyggnadssektorn. Guiden täcker allt från hur du förbereder dig inför en intervju och hur du jämför kandidater till vilket intervjuformat som passar din verksamhet bäst.

Ladda ned guiden idag