Vi hälsar Pernilla Svahn välkommen – ny löneansvarig på Fasticon

Pernilla Svahn

Vi välkomnar Pernilla Svahn som ny löneansvarig på Fasticon Kompetens då Marie Saverum går i pension i december. Pernilla kommer att gå bredvid Marie en period innan hon helt tar över ansvaret. Tidigare har Pernilla bland annat arbetat som lönespecialist på Södertälje kommun och som löneadministratör på Scania.

Hur har din första tid på Fasticon varit?

– Det har varit roligt! Första två veckorna har inneburit en mjukstart, samtidigt som det såklart är mycket information att ta in.

Det finns många andra spännande arbetsgivare, hur kommer det sig att du valde du att söka dig just till oss?

– Jag sökte inte aktivt efter ett nytt jobb utan blev kontaktad av en av Fasticons kandidatassistenter genom LinkedIn. Det som gjorde mig nyfiken var möjligheten att få komma tillbaka till att sitta med den renodlade lönesidan igen och arbeta med hela lönekedjan.

Vad ser du mest fram emot i din nya tjänst?

– Fasticon har en stark tillväxtresa framför sig med en tydlig plan. Jag ser fram emot det och att samtidigt vara med på lönesidans effektiviseringsresa. Fasticon är ett etablerat bolag med korta beslutsvägar. Det kändes redan när jag var på intervju att det är ett bolag som vågar prova på nya saker och är på väg in i framtiden.

Vad tror du att du kommer tillföra på Fasticon?

– Jag är en social person, så jag tror att jag kommer bidra till att förstärka den positiva stämningen. Jag är också bra på att entusiasmera mina kollegor. På alla mina tidigare arbetsplatser har jag fått kollegorna att delta på vårruset, även de som inte ville från början! Utöver det kommer jag att bidra med min erfarenhet och kompetens inom lönearbete från olika verksamheter. Jag tycker även om att arbeta med förändringar och arbetar gärna mot mål för att uppnå förbättringar och effektivisering.

 

Varmt välkommen Pernilla, vi hoppas att du kommer trivas hos oss!

Relaterade nyheter