Sök

Heimstaden skapar förutsättningar för kontinuerlig kompetensutveckling

BFAB har tecknat kompetensavtal med Heimstaden - det europeiska bostadsfastighetsbolaget med visionen att förenkla och förgylla kundernas liv genom omtänksamma boenden.

– Kompetensavtalet kommer ge de bästa förutsättningarna för att, även fortsättningsvis, kunna ge våra medarbetare en stark kompetensutveckling inom en bredd av relevanta ämnesområden. BFAB har ett starkt och förtroendeingivande varumärke som känns tryggt att samarbeta tillsammans med, säger Malin Avalon Engquist, Group Talent Development Officer på Heimstaden.

Ett avgörande samarbete för Heimstadens fortsatta kompetensutveckling

Kompetensavtalet innebär bland annat att Heimstaden har en personlig kundansvarig hos BFAB för rådgivning kring utbildningsinsatser och uppföljning av samarbetet. Dessutom publiceras BFAB:s utbud på Heimstadens intranät och affärssystem som en rekommenderad källa till kunskap, främst inom fastighetsförvaltning.

Heimstaden marknadsför även samarbetet internt som en prioriterad första instans att söka kompetensutveckling inom främst fastighetsförvaltning. Det kommer även förekomma kontinuerliga avstämningsmöten för att fånga upp företagsinterna behov.

– Vi är glada och stolta över förtroendet att få vara en del av Heimstadens kontinuerliga arbete att stärka kompetensen. Vi välkomnar många medarbetare till våra öppna kurser och genom kontinuerliga avstämningsmöten kan vi även fånga upp företagsinterna behov, säger Frida Palmgren, vd på BFAB.

Heimstaden skapar rum för förändring

Heimstaden erbjuder hyreslägenheter på över 30 olika orter runtom i Sverige och är verksamma i 10 länder. De bygger, förvaltar och utvecklar sitt bestånd med ett livslångt perspektiv. Hos Heimstaden skapar man rum för förändring, oavsett om det är din första lägenhet eller när familjen växer. De är även måna om att ta ett stort social ansvar genom förbättrad social integration och partnerskap med lokala organisationer.

Vill du veta mer? Kontakta Frida Palmgren

Affärsområdeschef utbildning

frida.palmgren@fasticon.se 076-540 07 61

Relaterade nyheter