Fasticon välkomnar Malin Clavering som rekryteringskonsult

Malin Clavering

Malin Clavering arbetade senast som Senior Consultant Interim Management & Recruitment på Academic Search International. Hon har även tidigare erfarenhet från bl.a. rekryterings- och fastighetsbranschen.

Malin ser fram emot att vidareutveckla Fasticons erbjudande ytterligare. Hon arbetar brett och nytänkande för att för att fortsätta det kontinuerliga arbetet med att effektivisera och digitalisera rekryteringsprocesserna.

Vad tror du att du kommer tillföra Fasticons rekryteringserbjudande?

– Jag kommer att bidra med mina tidigare erfarenheter av att utveckla processer över tid. Med stöd av digitaliseringen och ännu smartare verktyg är jag säker på att vi kan säkerställa fortsatt god kvalitet i vår leverans. Samtidigt ger det även möjlighet att frigöra mer tid för att säkerställa kandidatens och kundens matchning ännu bättre. Självklart alltid med fokus utifrån det kompetensbaserade perspektivet.

Vad tycker du kännetecknar Fasticons rekryteringsprocesser?

– Fasticon arbetar branschspecifikt och nätverksbaserat med målet att lära från branschen och möta de kompetensbehov som finns nu och framöver. Vi erbjuder mer än enbart en rekrytering eftersom vi förstår branschen och dess utmaningar. Dessutom utmanar och utvecklar vi ständigt rekryteringsprocessen för att kontinuerligt säkerställa kvalitet och för att gå mot en ännu mer fördomsfri och kompetensbaserad rekrytering.

Hur planerar du att vidareutveckla rekryteringserbjudandet framöver?

– Jag vill förvalta och utveckla det arbete som påbörjats med smarta och digitala lösningar som gör vår rekryteringsprocess ännu smidigare för alla inblandade. Effektiva arbetssätt med digitala lösningar underlättar för personoberoende rekryteringsprocesser och med samma fortsatt höga kvalitet. Alla vill vi arbeta med de som inspirerar och ger energi. Vi ska vara den partnern till våra kunder samtidigt som vi kan tillföra vår branschkunskap!

Varmt välkommen Malin, vi är så glada över att du vill jobba med oss!

Relaterade nyheter