Fasticon välkomnar Kimberly Eriksson som interim ekonomiansvarig

Kimberly Eriksson

Fasticon behöver kompetensförstärka och hyr in konsulten Kimberly Eriksson som Interim ekonomiansvarig. Med tidigare konsulterfarenheter från roller som exempelvis redovisningsekonom, Financial Controller, redovisningskonsult och ekonomiansvarig är vi säkra på att Kimberly kommer bidra med många innovativa idéer som vi även kan ta med oss framöver!

Att kompetensförstärka team vid tillfälliga vakanser är en integrerad del av Fasticons strategi för att fortsätta upprätthålla vår höga nivå av leveranser.

Har den första tiden motsvarat dina förväntningar?

– Jag har blivit mottagen med öppna armar av alla kollegor. Fasticon har en mycket välkomnande kultur. Ordet tillsammans är inte bara ett värdeord, utan något som verkligen efterlevs. Alla är väldigt delaktiga, professionella och vill åt samma håll. Det känns verkligen roligt att gå till jobbet varje dag. Jag ser fram emot att bli mer delaktig i affären och få fortsätta ta vid det bra arbete som Olivia gör under hennes föräldraledighet.

Vad lockade med att vara interim ekonomiansvarig hos just Fasticon?

– Att nu kunna fokusera på ett enda bolag, efter att tidigare ha arbetat med redovisning i flertalet bolag samtidigt, lockade mig. Jag uppskattar även att få arbeta mer koncentrerat och affärsnära, samtidigt som jag får vara med där det händer. Det är kul att arbeta med kollegor från olika avdelningar. Som konsult är det också givande att få arbeta i den bransch jag själv är verksam i. När jag sökte uppdrag var mitt mål var att hitta ett företag där jag har kul på jobbet – och det har jag gjort!  

Vad ser du fram emot att bidra med?

– Min breda bakgrund från olika branscher, bolag och system har gjort att jag har lätt för att fort skaffa mig en bra överblick för att kunna bidra med det som behövs utifrån det uppdraget jag har.

Varmt välkommen Kimberly!

Relaterade nyheter