Sök

Fasticon välkomnar Jenny Tell som kundansvarig

Jenny Tell

Jenny Tell

Med god inblick i fastighetsbranschen och rötterna i försäljning- och projektledarskap säger Jenny att hon drivs av att utveckla affärer och relationer. Hon ser fram emot att få fler kunder att stärka sina organisationer genom Fasticon-koncernens bredd av erbjudanden.

Vad var det som gjorde att Fasticon var rätt arbetsgivare för dig?

– Att det är ett etablerat varumärke och en stark spelare inom kompetensförsörjning. Fasticon är också ett företag som tänker utanför boxen, vilket jag uppskattar. Jag upplevde en bra dialog från första stund, där en bra magkänsla infann sig att det här är rätt ställe för mig.

Har den första tiden motsvarat förväntningarna? 

– Ja, verkligen! Jag har känt mig otroligt välkomnad av alla på bolaget. Redan innan jag hade min första arbetsdag fick jag ett varmt välkomnande och kollegor hörde av sig. Jag har känt mig både efterlängtad och uppskattad från start.

Vad tycker du kännetecknar Fasticon-koncernens erbjudanden?

– Att vi ligger i framkant inom kompetensförsörjning och hela tiden vill fortsätta arbeta innovativt, datadrivet och vidareutveckla de digitala delarna.

Vad ser du mest fram emot framöver?

– Jag ser fram emot att fortsätta tillsammans, vilket också är ett genuint ledord inom organisationen, och få vara en del av vidareutvecklingen av Fasticon-koncernen. Det ska även bli spännande att bygga nya relationer med kunder och lära mig mer om branschen.

 

Relaterade artiklar