Jenny Tell stärker upp Fasticons rekryteringsteam som rekryteringskonsult

Jenny Tell

Med god inblick i fastighetsbranschen och rötterna i försäljning- och projektledarskap säger Jenny att hon drivs av att utveckla affärer och relationer. Efter att tidigare haft rollen som kundansvarig hos Fasticon förstärker Jenny numer rekryteringsteamet i rollen som rekryteringskonsult. Jenny ser fram emot att fortsätta hjälpa fler kunder att stärka sina organisationer genom Fasticon-koncernens bredd av erbjudanden.

Vad tycker du kännetecknar Fasticon vad gäller att hitta och tillsätta rätt kandidater för kunderna?

– Det som kännetecknar Fasticon är förmågan att lyssna till kunderna och företagens behov. Att vi vågar tänka utanför boxen och hela tiden sträva efter att nå nya höjder och leverera rätt kandidat på rätt plats. Något som också så tydligt speglas i vår NPS och kundnöjdhet. Det är det som gör det så himla kul att vara en del av det här företaget.

Hur ser du på den strategiska rollen som rekryteringskonsult och hur den kan stärka kundrelationerna?

– Rekryteringskonsulter spelar en viktig roll i att stärka kundrelationerna genom att agera som en partner i företagens personalplanering och tillväxtstrategi. Som strategisk roll är den avgörande för att bygga och stärka kundrelationer genom att erbjuda proaktiv rådgivning

På vilket sätt skapar Fasticons rekryteringsprocesser ett mervärde för kunden?

– Genom att erbjuda effektiva, kvalitetssäkrade och branschspecifika rekryteringslösningar som är skräddarsydda för att möta deras specifika behov och förväntningar. Dessutom har vi en gedigen erfarenheten av branschen och ett väl bearbetat och uppdaterat nätverk.

Vad är dina tankar kring hur du som rekryteringskonsult kan fortsätta stärka Fasticons position som en pålitlig partner inom rekryteringsbranschen?

– Jag kommer primärt att fokusera på att bygga långsiktiga relationer som gynnar både våra kunder och Fasticon.

Varmt välkommen Jenny!

 

Relaterade nyheter