Fasticon välkomnar Imran Waheed som konsultchef

Imran Waheed

Att få växa tillsammans är en styrka. Något som Imran Waheed tagit fasta på. Han arbetade som rekryteringskonsult på Fasticon när det kom en möjlighet att förstärka bemanningsteamet.

Imran har en bred bas och goda kunskaper om hela rekryteringsprocessen tack vare sina tidigare erfarenheter som bl.a. säljare, konsultchef och rekryteringsspecialist inom olika branscher.

Vad lockade med rollen som konsultchef?

– Jag trivdes väldigt bra som rekryteringskonsult. Något som jag brinner för är utveckling och rekrytering, dock upplevde jag efter ett tag att jag saknade personalansvar och coachning. I rollen som konsultchef får jag möjlighet att kombinera de två delarna. Det ska bli roligt att få fokusera på konsulterna och deras välmående, samtidigt som vi har ett stort rekryteringsfokus. Det roligaste med att arbeta som konsultchef är att få se medarbetarna växa i sina olika uppdragsroller!

Nu har du jobbat ett tag på Fasticon, vad är ditt samlade intryck?

– Fasticon är ett fantastiskt företag med en härlig stämning och en familjär känsla, vilket gjort att jag verkligen känt mig välkommen sedan första dagen. Jag har jobbat här i cirka 7 mån och har en mycket positiv känsla i kroppen inför varje arbetsdag. Fasticon är ett bolag som verkligen vill framåt och jag vill gärna vara med på den resan och få chansen att utvecklas med bolaget. Jag upplever också att företaget har en bra och tydlig vision om vart vi ska.

Vad kommer du tillföra bemanningsteamet?

– Jag kommer in med nya ögon och därmed även med nya idéer i gruppen. Som person är jag en lagspelare som har en bred säljbakgrund och brinner mycket för säljdelen och att verkligen hjälpa kunderna.

Vad ser du fram emot framöver?

– Att fortsätta utvecklas och skapa goda relationer med våra kunder och konsulter, prestera ännu bättre, utvecklas i konsultchefsrollen och att expandera affärsområdet ytterligare. Jag ser också fram emot att vara med på Fasticons resa och jag vill vara en nyckelspelare längs med vägen.

Lycka till i din nya roll Imran, vi ser fram emot att utvecklas tillsammans!

Relaterade nyheter