Fasticon välkomnar Anne Eklöf som affärsområdeschef bemanning

Anne Eklöf

Anne har de senaste tjugo åren arbetat med bemanning inom IT-sektorn, framför allt konsulter inom infrastruktur. Närmast kommer Anne från Wise IT där hon de senaste sex åren varit affärsområdeschef. Med en stark nyfikenhet och lika starkt driv ser Anne fram emot rollen som affärsområdeschef bemanning på Fasticon.

Hur har du upplevt första tiden på Fasticon?

Det har varit fantastiskt roligt och jag trivs väldigt bra! Jag kände direkt att det här är ett bolag med stark företagskultur samt engagerade och drivna medarbetare. Jag trivs mycket bra i den här miljön och känner redan att jag kommer att kunna tillföra mycket framöver. Fasticon har ”tillsammans” som ett internt ledord och det ordet tycker jag mig höra varje dag på jobbet nu när jag börjat!

Vad tror du att du kommer tillföra Fasticons bemanningserbjudande?

Med min bakgrund inom IT och bemanning kommer jag att kunna bidra med tidigare erfarenhet inom ledarskap och försäljning och även utvecklas tillsammans med det fantastiska teamet på plats. Vidare ser jag fram emot att vara en del av det fortsatta digitaliseringsarbetet för att skapa en ännu mer effektiv bemanningsaffär. Dessutom ser jag stora möjligheter att på sikt bredda Fasticons bemanningstjänster till fler områden.

Vad ser du fram emot framöver?

Det ska bli spännande att få lära mig mer om fastighetsbranschen och samhällsbyggnadssektorn, att få bygga nya kundrelationer och få veta mer om den bredd av roller som finns. Jag ser också fram emot att utveckla vårt säljstarka team som arbetar hårt för att matcha de bästa konsulterna med våra kunders behov.

Så roligt att du valt att bli en del av Fasticon, Anne! Varmt välkommen och vi hoppas du kommer trivas!

Relaterade nyheter