Fasticon förstärker rekryteringsteamet med Imran Waheed

Vi är glada över att välkomna Imran Waheed som ny kollega! Imran förstärker affärsområde rekrytering i rollen som rekryteringskonsult.

Imran har en bred bas och goda kunskaper om hela rekryteringsprocessen tack vare sina tidigare erfarenheter som bl.a. säljare, konsultchef och rekryteringsspecialist inom service- såväl som IT-branschen.

Hur har du upplevt den första tiden på Fasticon?

– Jag har fått ett väldigt varmt välkomnande av kollegorna. Redan i samband med att jag skrev på anställningsavtalet ramlade det in massa fina meddelanden om att alla såg fram emot att jag skulle börja. Det är inte vanligt att få ett sådant mottagande innan man börjat ”på riktigt” och det värmde verkligen!

– Utöver det varma välkomnandet upplever jag att Fasticon är ett nytänkande bolag där man är öppen för nya idéer, har en ödmjuk inställning, ett flexibelt tänk och arbetar med ständig utveckling.

Vad var det som gjorde att Fasticon kändes som rätt arbetsgivare för dig?

– Jag gillar att det är ett mellanstort bolag med en platt organisation där man får chansen att vara med och påverka. Som person är jag social så det kändes dessutom roligt att det verkar vara en social och omtänksam arbetsplats.

Vad visste du om Fasticon sedan tidigare?

– Jag kände faktiskt inte till Fasticon sedan tidigare. Men när jag läste på om företaget blev jag intresserad direkt. Att få lära mig mer om samhällsbyggnadssektorn i stort och få nya utmaningar i en intressant roll i ett bolag som är i stark tillväxt. Ja, det kändes helt enkelt som rätt väg för mig!

Vad ser du fram emot i närtid?

– Nu är jag mitt inne i onboardingprocessen, så jag ser verkligen fram emot att starta i gång och lära mig alla nya delar av jobbet. Och att lära känna alla nya kunder, kandidater och kollegor, såklart!

Vad kommer du att tillföra hos oss?

– Tack vare mina tidigare erfarenheter av rekrytering i olika former kan jag bidra med mina erfarenheter, nya tankesätt och idéer. Dessutom har jag mycket positiv energi att dela med mig av!

imran_waheed_930x520.jpg
Imran Waheed

Varmt välkommen Imran, vi hoppas att du kommer trivas hos oss!