Fasticon förstärker rekryteringsteamet med Annie Knipplén

Annie Knipplén

Vi förstärker rekryteringsteamet med ytterligare en rekryteringskonsult!

Med en examen från personalvetarprogrammet med inriktning mot arbets- och organisationspsykologi kombinerat med tidigare säljerfarenhet ser Annie fram emot att matcha många kunder med rätt kandidater.

Hur har du upplevt din första tid på Fasticon?

– Den har varit fantastiskt kul! Bemötandet var otroligt härligt välkomnande och jag möttes av en genuin glädje och värme. Kollegorna såg verkligen till att jag trivdes från första dagen. Jag fick ett mycket starkt och positivt första intryck av Fasticon och kände mig som en i gänget på en gång.

Vad var det som gjorde att Fasticon var rätt arbetsgivare för dig?

Jag fick redan tidigt i processen ett mycket starkt intryck av Fasticons härliga företagskultur. Dessutom lockade det mycket att bolaget står på tre stabila ben: rekrytering, utbildning och bemanning. Det är roligt att vi på Fasticon kan erbjuda alla delar inom kompetensutveckling till våra kunder och kandidater. Samhällsbyggnadssektorn är också en så spännande, bred och intressant bransch, vilket innebär en stor variation i mitt arbete. Dels bredden av kunder jag möter men även bredden på de roller jag får möjligheten att tillsätta. Ingen dag är den andra lik!

Vad ser du fram emot att bidra med framöver?

– Jag är en relationsbyggare som gillar att möta nya människor och knyta nya kontakter, vilket gör att jag ser fram emot att matcha kunder och kandidater. Dels för att hitta rätt kompetens utifrån våra kunders behov, men samtidigt hjälpa våra kandidater att få sitt drömjobb. Mina tidigare arbetserfarenheter av att möta, och bemöta, människor kommer vara till stor nytta i min roll som rekryteringskonsult.

Varmt välkommen Annie, vi hoppas att du kommer trivas hos oss!

Relaterade nyheter