Välkommen till Fasticon Camilla Pihl

Camilla Pihl

Camilla är ett välkommet tillskott som kompletterar det befintliga bemanningsteamet väl. Vår nya kollega är inte rädd för att lyfta luren och searchar effektivt fram de bästa konsulterna! Med tidigare erfarenheter från kundtjänst inom e-handel trivs Camilla med att bygga och förstärka kundrelationer.

Hur har du upplevt din första tid på Fasticon? 

– Det har varit fantastiskt roligt! Alla kollegor är så omtänksamma och måna om att jag ska trivas. Jag blev till och med välkomnad innan jag började genom att flera kollegor skrev om att de såg fram emot att jag skulle börja på LinkedIn. Stämningen hos Fasticon är verkligen familjär och genuin.

Vad kommer du tillföra bemanningsteamet?

– Först vill jag säga att det är ett fantastiskt team med härlig stämning jag blivit en del av. Jag tror att jag kommer komplettera teamet bra med mina tidigare arbetslivserfarenheter då jag är van vid att hantera olika personligheter över telefon, och även att skapa goda kundrelationer. Min huvuduppgift kommer vara att effektivisera och strukturera kandidatflödet ytterligare för att underlätta mina kollegors arbete, så att de i sin tur kan lägga större fokus på våra bemanningsuppdrag.

Varför kändes Fasticon som rätt arbetsgivare för dig?

– Dels var det den starka och fina företagskulturen som kändes rätt. Fasticons ledord tillsammans är viktigt och inspirerande för mig och stämmer överens med mina egna värderingar. Dessutom är samhällsbyggnad en spännande bransch som är ny för mig och jag ser verkligen en möjlighet att breddas och utveckla mina kunskaper.

Vad ser du fram emot framöver?

– Att skapa många nya givande kund- och konsultrelationer och att få vara med på Fasticons spännande och utvecklande resa tillsammans med mina kollegor.

Varmt välkommen Camilla!

Relaterade nyheter