Sök

Caroline Lyngen – Fasticons nya rekryteringskonsult inom affärsområde rekrytering

Vi är stolta över att välkomna Caroline Lyngen som vår nya kollega och rekryteringskonsult!

Caroline har mångårig erfarenhet från bemannings- och rekryteringsbranschen och har arbetat på Manpower i olika roller, hon har även rekryterat i fastighetsbranschen. Caroline har även en stor förståelse för beställarperspektivet då hon arbetat i olika HR-roller. Med andra ord räds hon inte nya utmaningar.

Hur har du upplevt din första tid på Fasticon?

– Jag kände mig varmt välkommen redan innan jag började! Det var många kollegor som tog kontakt redan innan jag var på plats. Nu när jag har börjat är alla så generösa med att dela med sig av sina kunskaper och erfarenheter! 

Varför kände Fasticon som rätt arbetsgivare för dig?

– Samhällsbyggnadssektorn är en så trevlig och rolig bransch! Att få arbeta tillsammans med ett team, som liksom jag, verkligen brinner för rekrytering kändes viktigt för mig. Jag kände på en gång att kulturen i teamet och Fasticon passade mig, ordet tillsammans är ett ledord. Dessutom kände jag till Fasticon sedan min tid inom fastighetsbranschen. Fasticon är ett välkänt varumärke och det finns mycket erfarenhet och kompetens inom bolaget. Jag vill alltid utvecklas och det känner jag att jag kommer få möjlighet till här.

Vad ser du fram emot framöver?

– Att fortsätta lära mig mer om branschen och skapa långsiktiga relationer med kunder och kandidater. Just nu ser vi över vår rekryteringsprocess ytterligare och jag ser mycket fram emot att vara en del av den utvecklingen! Det var också en av anledningarna till att jag valde Fasticon som arbetsgivare.

Vad kommer du att tillföra Fasticon?

– Med min breda bakgrund inom bemannings- och rekryteringsbranschen, fastighetsbranschen och HR-sidan som beställare kommer jag att tillföra nya perspektiv både för kunderna, kandidater och Fasticon.

 

 Varmt välkommen Caroline!

Relaterade nyheter