Anki Vistam – Fasticons nya konsultchef inom affärsområde bemanning

Anki Vistam

Varmt välkommen Anki Vistam, vår nya kollega och konsultchef inom affärsområde bemanning!

Med tidigare erfarenhet från både mäklarbranschen, försäljning och service har Anki ett brett kompetensspann som kommer väl till pass i en roll där man behöver kunna hantera snabba puckar kombinerat med att odla goda relationer.

Hur har du upplevt din första tid på Fasticon? 

– Jag har verkligen blivit varmt mottagen av hela företaget. Jag känner att kollegorna verkligen vill dela med sig av sin kunskap samtidigt som de är nyfikna på vem jag är. Den kombinationen har förstärkt känslan av att snabbt vara en naturlig del av verksamheten och gemenskapen. 

Varför kändes Fasticon som rätt arbetsgivare för dig?  

– I samband med att Fasticon sökte ännu en konsultchef fick jag frågan om rollen kunde vara något för mig. Det som lockade mig var den tydliga tjänstebeskrivningen och hur Fasticon arbetar tillsammans med tydliga mål för både individer och team. Dessutom var jag nyfiken på samhällsbyggnadssektorn i stort och att kollegorna verkade så trevliga.

– Fasticon känns verkligen som en långsiktig arbetsgivare för mig.

Vad ser du fram emot framöver?

– Att få utvecklas i teamet, ta nästa steg tillsammans med mina nya kollegor och att få bidra med nya idéer och perspektiv utifrån mina tidigare erfarenheter inom bl.a. fastighetsbranschen. 

Vad kommer du att tillföra på Fasticon? 

– Jag tror att jag kommer tillföra just mina erfarenheter från säljbranschen som fastighetsmäklare och Key Account Manager. Att man kan ta saker från andra branscher och implementera de erfarenheterna i den här branschen.  

 

Varmt välkommen Anki! 

Relaterade nyheter