Om Fasticon


Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. Vår djupa branschkunskap gör att vi förstår ert kompetensbehov och hittar den ni söker samtidigt som vi fixar drömjobbet till våra kandidater. Vi jobbar rikstäckande och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Hör av dig till oss och bli en del av vårt nätverk idag!


Våra bolag

I Fasticonkoncernen ingår bolagen Fasticon Kompetens, STF & BFAB. Fasticon Kompetens matchar uppdragsgivare och kandidater oavsett om det gäller rekrytering, karriärväxling, kompetensanalys, interim- eller bemanningsuppdrag. STF och BFAB erbjuder utbildningsprodukter för kompetensutveckling.

Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Läs mer om vår intergretitspolicy här.


Vår vision

Vår vision – alla har sitt drömjobb – är en drivkraft och en riktning för vår verksamhet. Visionen ger oss energi att göra det vi är bäst på och det vi brinner för – att hjälpa våra uppdragsgivare och kandidater till långsiktigt värdefulla relationer i ett framgångsrikt fastighetssverige.

Vi är hela fastighetsbranschens kompetenspartner och vår mission är att bidra till våra uppdragsgivares framgång, våra kandidaters professionella utveckling och en värdeskapande samhällsbyggnad.


Fasticons historia

Fasticonkoncernen har en stark verksamhetskoppling till fastighetsbranschens arbetsgivarorganisation Fastigo och namnet Fasticon AB härstammar från Fastigo konsult AB. Under 2003 bytte bolaget namn till Fasticon AB då verksamheten riktades mot fastighetsbranschen och till viss del byggbranschen. År 2007 startades systerbolaget Fasticon Kompetens med uppdraget att bli fastighetsbranschens ledande kompetenspartner och rådgivare. Sedan dess har vi blivit utnämnda till Gasellföretag tre gånger. Tio år senare startades Fasticon Support som tillhandahåller servicetjänster för inre och yttre skötsel av fastigheter. Förvärvet av utbildningsbolaget STF och BFAB, är ett led i målet om att vara den marknadsledande kunskapsaktören för hela fastighet- och samhällsbyggnadssektorn. I koncernen, vars huvudägare är Byggmästare Anders J Ahlström Holding AB, ingår därmed Fasticon Kompetens, Fasticon Support och STF.


Styrelse

I moderbolagets styrelse är Stefan Dahlbo ordförande, med gedigen erfarenhet som VD i finans och banksektorn. Ledamöter är Per Berggren, med VD-uppdrag för större bolag i bygg- och fastighetssektorn, affärsjuristen Michael Karlsson, som även är medgrundare till Mannheimer Swartling, Ola Gunnarsson, VD på SBC samt Jonas Gustavsson, grundare till Fasticon Kompetens.

Byggmästare Anders J Ahlström Holding AB (publ) är huvudägare och styrelse, samt operativa vd, utgör minoritetsägare.


Ledning

Fasticons ledningsgrupper består av en koncernledning samt en ledningsgrupp för Fasticon Kompetens. Kontaktuppgifter till oss hittar du under respektive ledningsgrupp.


Kunder - ett urval


Samarbetspartners

Vi har tillsammans med If tagit fram en försäkring för våra konsulter. Försäkringen är till för dig inom fastighetsbranschen och är skräddarsydd efter dina behov. Läs om försäkringen här.
Kontakta oss på mail info@fasticon.se, telefon 08-556 706 00.


© Fasticon AB 2019

Kontakta oss på mail info@fasticon.se, telefon 08-556 706 00.


© Fasticon AB 2019