Säg hej till Fasticons nya identitet!

2018-06-20

Fasticon fortsätter att växa med nya förvärv och en ny uppdaterad hemsida. I samband med detta har vi även tagit fram en ny grafisk identitet i samarbete med Dolhem Design – en identitet som är modern samtidigt som vi behåller Fasticons historiska värde. Identiteten speglar vår roll som en marknadsledande kunskapsaktör på marknaden.

 

– Fasticon befinner sig på en spännande resa för att möta ett nytt affärsklimat. Fasticon är sedan länge kända i fastighetsbranschen och den nya identiteten förstärker deras professionalitet med en design som är modern och självsäker utan att förlora sitt arv, säger Christophe Dolhem, grundare och chefsdesigner på Dolhem Design.

 

Samtliga produkterbjudanden för Fasticon Support och Fasticon Kompetens samlas under samma varumärke, Fasticon. Det helägda dotterbolaget STF fortsätter inledningsvis att agera som ett bolag med eget varumärke, men med stark koppling till Fasticon.

Håll dig uppdaterad!

Gå med i vårt nätverk och håll dig uppdaterad om vad som händer i branschen. Klicka på knappen för att gå med i Fasticon-nätverket!

GÅ MED I
FASTICON-NÄTVERKET


Kontakta oss på mail info@fasticon.se, telefon 08-556 706 00.


© Fasticon AB 2019

Kontakta oss på mail info@fasticon.se, telefon 08-556 706 00.


© Fasticon AB 2019