Välkommen till Fasticon!

Rekrytering i Stockholm

Vi hjälper dig att rekrytera rätt kompetens för just dina behov samtidigt som vi vägleder kandidater till deras drömjobb. Våra rekryteringskonsulter har en djup kunskap om fastighetsbranschen och lång erfarenhet av rekrytering av chefer och specialister. Många av våra rekryteringskonsulter har dessutom själva arbetat i fastighetsbranschen vilket gör att vi som rekryteringsföretag förstår både kundens och kandidatens behov.

Vår process anpassas efter era specifika förutsättningar och vi hjälper till genom hela rekryteringsprocessen, från behovsanalys till tillsatt kandidat i Stockholm. Med en tredjedel av fastighetsbranschen i vårt nätverk har vi en snabb och kvalitetssäker rekryteringsprocess. Under processen kartlägger vi marknaden noggrant och hittar kandidater som kanske inte aktivt söker en tjänst, men som har den efterfrågade specialistkompetensen.

Kontakta oss på Fasticon Kompetens för rekrytering av chefer, specialister och personal inom drift och skötsel, så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa just ditt företag.

Kontakta oss

Ring 08-557 661 50 eller fyll i formuläret för mer info.Hälsingegatan 40, Stockholm

Kontakta oss på mail info@fasticon.se, telefon 08-556 706 00.


© Fasticon AB 2019

Kontakta oss på mail info@fasticon.se, telefon 08-556 706 00.


© Fasticon AB 2019