Välkommen till Fasticon!

Chefsrekrytering

Vi har lång erfarenhet av chefsrekrytering. Vi har kraftfulla verktyg och arbetar med välbeprövade metoder, men vi låter aldrig rekryteringsprocessen bli standardiserad. Våra kunniga och erfarna rekryteringskonsulter anpassar sitt arbete efter varje kunds specifika förutsättningar och önskemål. Detta eftersom varje verksamhet är unik.

Vårt mål är att vara fastighetsbranschens bästa samarbetspartner vid chefsrekrytering. Vi hjälper dig från start till mål. Med vårt breda nätverk vågar vi påstå att vi har mycket goda möjligheter att rekrytera chefer med rätt kompetens som passar just ditt bolag.

Genom att lägga över rekryteringsansvaret på oss kan ni fokusera på kärnverksamheten – det som driver bolaget framåt. Att rekrytera chefer kan vara kan en ganska omfattande uppgift. Vi har erfarenheten, kunskaperna och nätverket att hantera den processen på ett så effektivt sätt som möjligt.

Kontakta oss på Fasticon Kompetens för rekrytering av chefer, specialister och personal inom drift och skötsel, så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa just ditt företag.

Kontakta oss

Ring 08-557 661 50 eller fyll i formuläret för mer info.Hälsingegatan 40, Stockholm

Kontakta oss på mail info@fasticon.se, telefon 08-556 706 00.


© Fasticon AB 2019

Kontakta oss på mail info@fasticon.se, telefon 08-556 706 00.


© Fasticon AB 2019