Välkommen till Fasticon!

Interim fastighetsförvaltare

Vi erbjuder interimslösningar för fastighetsföretag. Rekryteringsprocessen går till ungefär som vanligt, med den väsentliga skillnaden att det går mycket snabbare – utan att kvaliteten kompromissas med. Det finns ett antal fördelar med interim arbetskraft. Till exempel:

  • Det går snabbt. Fastighetsförvaltaren är på plats inom några dagar och är van vid att sätta sig in i nya arbetsuppgifter och roller på olika typer av företag.
  • Erfarenhet och kompetens. En erfaren interim fastighetsförvaltare har sett hur man arbetar på många olika företag. Därmed kan han eller hon peka på sätt att effektivisera samt förbättra arbetet på ert företag.
  • Självgående. En interim fastighetsförvaltare kräver minimala insatser från organisationen för att komma igång och arbeta.

Tillfällig arbetskraft kan till exempel behövas när någon blir sjuk, om företaget genomgår en snabb expansion eller om det står inför andra större förändringar.

Kontakta oss på Fasticon Kompetens när du behöver hyra in chefer, specialister och personal inom operativ drift och skötsel, så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa just ditt företag.

Kontakta oss

Ring 08-557 661 50 eller fyll i formuläret för mer info.Hälsingegatan 40, Stockholm

Kontakta oss på mail info@fasticon.se, telefon 08-556 706 00.


© Fasticon AB 2019

Kontakta oss på mail info@fasticon.se, telefon 08-556 706 00.


© Fasticon AB 2019