Sök

Utbildning

Kompetensutveckling är en viktig förutsättning för att behålla konkurrenskraften. Genom utbildningsbolagen BFAB och STF Ingenjörsutbildning erbjuder vi ett brett utbud av kurser och utbildningar för yrkesverksamma inom bygg, fastighet, el och energi.

Våra föreläsare är alla specialister med gedigen erfarenhet och stark förankring i näringslivet. Utbildningarna utvecklas kontinuerligt och vi levererar lärande i många olika former, såväl fysiskt som digitalt.

110 olika kurser och utbildningar
Föreläsare med förankring i näringslivet
Flexibla utbildningsformat

BFAB – Kurser inom bygg och fastighet

I bygg- och fastighetsbranschen är kunskapskraven
höga och kompetensnivån avgörande. BFAB tillgodoser fördjupad ämneskompetens och ständigt uppdaterade kursinslag för fastighetsbranschens yrkesroller. Vi utbildar även i byggprocessens olika steg och för de krav som följer.

 

Erbjudandet sträcker sig från grundkurser till diplomutbildningar. Med en kurs hos BFAB fortsätter du stärka både kompetens och konkurrenskraft!

 

BFAB:s kurser

STF – Kurser inom el och energi

Genom regelbunden kompetensutveckling, fysiska eller online, säkerställs både arbetsmiljö och regelefterlevnad. Vi erbjuder allt från grundkurser till certifierings- och diplomutbildningar inom el och energi. Med en kurs hos STF fortsätter du stärka både kompetens och konkurrenskraft!

 

STF:s kurser

Företagsanpassad utbildning

Både BFAB och STF Ingenjörsutbildning har lång erfarenhet av att skräddarsy olika kompetenslösningar för både större och mindre organisationer. Vi hjälper er hela vägen från inventering och planering till utvärdering oavsett om behovet är en kortare utbildningsinsats eller ett längre program som spänner över tid.

 

Med vår gedigna erfarenhet och unika nätverk av kvalificerade föreläsare och specialister levererar vi utbildning i toppklass. Låt oss bli din kompetenspartner – vi stöttar individer i karriären och hjälper företag att säkra fortsatt framgång.

 

Validera med FAVAL

FAVAL är ett komplett verktyg för att kartlägga och validera kompetens inom fastighetsbranschen. Fasticon är genom vårt utbildningsbolag BFAB ett ackrediterat testcenter till FAVAL.

 

Genom erfarna testledare erbjuds kartläggning, coaching och utbildning för branschens medarbetare mot certifierad normerad yrkeslicens och certifikat för branschens olika yrkesroller.

 

Läs mer om FAVAL

KONTAKTA OSS

Hej!

Du måste fylla i detta fält
Du måste ange en e-post eller telefonnummer
Du måste ange en e-post eller telefonnummer
Du måste välja ett alternativ
Du måste fylla i detta fält
Du måste godkänna Fasticons villkor och integritetspolicy

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Recaptchan godkänner inte detta formulär

Tack! Vi har tagit emot ditt meddelande och återkommer så fort vi kan.

Något gick fel när formuläret skulle postas, var god kontakta oss på info@fasticon.se

  • ”BFAB anordnade en mycket givande och spännande kurs i fastighetsekonomi för fastighetsutvecklare på plats hos oss. Tack BFAB för två intressanta dagar!”
    Kristian Jansson Regionchef Syd, Serneke Bygg AB

BFAB & STF är auktoriserade utbildningsföretag via Almega

Kvalitetsauktorisationen kontrolleras och utfärdas av Almega Utbildningsföretagen. Auktorisationen gäller tills vidare och revideras regelbundet.

 

För att bli ett auktoriserat utbildningsföretag via Almega Utbildningsföretagen ska utbildningsbolaget bland annat utförligt kunna beskriva och påvisa hur man arbetar utifrån specifika kvalitetskriterier.

 

Auktorisationen är en garanti för kvalitet och etik samtidigt som den skapar trygghet för dig som vill gå eller köpa en utbildning.

Vill du veta mer? Kontakta Frida Palmgren (BFAB)

VD STF Ingenjörsutbildning & BFAB

frida.palmgren@bfab.se 076-540 07 61

Här berättar Atrium Ljungberg om FAVAL-satsningen

Helena Martini

HR-chef, Atrium Ljungberg

Vi på Atrium Ljungberg har valt att satsa på kompetensutveckling för två av våra viktiga yrkeskategorier, fastighetsskötare och fastighetstekniker, genom FAVAL.