Logo

Testa onlineutbildning

Online

Vad är eLearning och hur går ett digitalt klassrum till? Hur ser en inspelad föreläsning ut? Vilken typ av frågor kan användas i ett digitalt test? I denna onlineutbildning får du testa hur det är att gå en webbaserad utbildning med oss genom att genomföra en kort eLearning med ett tillhörande test.

Innehåll i kurs

Denna kurs läser du online och är uppbyggd som eLearning där film varvas med interaktiva läraktiviteter kombinerat med kunskapsfrågor.

Onlineutbildning ger dig flexibilitet att studera vart och när du vill. Du kan repetera, gå tillbaka, göra om och se föreläsningar flera gånger om. Utbildningen fungerar lika bra på dator, mobil eller surfplatta.

Denna utbildning innehåller:

  • Kort eLearning om hur onlineutbildning går till
  • Digitalt test där du får en uppfattning om vilken typ av frågor som kan användas i digitala tester

Kursens mål

Att du ska få förståelse för hur du genomför en eLearning och hur ett digitalt klassrum går till. Du får reda på skillnader mellan fysiskt och webbaserat lärande.

Vem är kursen för

För dig som vill testa onlineutbildning.

Så fungerar eLearning

När du beställt din utbildning får du ett mail med inloggningsuppgifter och en länk till lärplattformen. Din tillgänglighetsperiod räknas från det datum du registreras på utbildningen.

Du läser utbildningen i din egen takt och kan pausa och återgå där du var vid ett annat tillfälle. Du kan också gå igenom utbildningen igen om du önskar repetera kunskapen så länge din tillgänglighetsperiod är pågående.

online_Lärplattform

 

 

Varje licens är berättigad att användas av en deltagare. Vi köp av eLearning-utbildning och godkännande av våra allmänna villkor bekräftar du att licensen endast används av berättigad deltagare.

Online 0 kr exkl. moms
  • Längd 20 min
  • Tillgänglig 14 dagar
  • Språk Svenska
  • Antal

Pris och Villkor

Denna kurs är endast en demo och är därför kostnadsfri.

Allmänna villkor >

Systemkrav

Utbildning online kräver en stabil internetuppkoppling, vi rekommenderar en uppkopplingshastighet på minst 1,5 Mbps.

Webbläsaren Google Chrome är ett bra system för att säkra en stabil körning av onlineutbildning, den kan laddas ner här.

Kontakta mig gärna om du har frågor

Till toppen