Logo

Vanliga frågor om onlineutbildningar

 

Är det samma innehåll på digitalt klassrum och den fysiska kursen?
Kursinnehållet är detsamma, med en föreläsare som leder och guidar dig under kursen, och du lär dig precis lika mycket på båda versionerna av kursen. Enda skillnaden är att det digitala klassrummets struktur är anpassad för en digital kursupplevelse. Det innebär att exempelvis dagens övningar har ett format som är optimerat för distansarbete.

Kan jag ställa frågor till föreläsaren och övriga deltagare under kursen i digitalt klassrum?
Du kan ställa frågor och har möjlighet att interagera med föreläsaren och andra deltagare under kursen.

Vilken utrustning krävs av mig för att kunna delta i digitalt klassrum?
Det enda som krävs är att du har tillgång till en dator, mobil eller surfplatta med god internetuppkoppling samt hörlurar. Det är även önskvärt att du kan sitta ostört. Du ansluter dig enkelt till videoplattformen Zoom – där kursen hålls – via en länk som vi skickar till dig per mail i anslutning till kursstart.

Vilka avbokningsvillkor gäller ifall jag skulle få förhinder?
Du kan avboka din plats helt kostnadsfritt fram till 4 veckor före kursstart. Därefter debiteras 50% av kursavgiften vid avbokning 4-2 veckor före kursstart och 100% av kursavgiften vid avbokning 2-0 veckor före kursstart. Du kan även överlåta din plats till en kollega utan kostnad – eller välja att ha bokningen innestående till framtida kurstillfällen.

Jag har fler frågor – hur kommer jag i kontakt med er enklast?
Vi svarar gärna på dina frågor! Du når oss enklast genom att maila info@stf.se eller kontakta någon av oss här.

Till toppen