Logo

Artikelarkiv

Solcellsparken som skapar lika mycket medlems- som samhällsnytta

En solcellspark som skapar lika mycket värde för både medlemmarna som för samhället. Det är tanken bakom HSB Sörmlands solcellspark som med sina 35 hektar belägna utanför Strängnäs är störst i Sverige, berättar Jon Leo Rikhardsson, vd på HSB Sörmland.

Läs mer

Andreas hittar strategiska lösningar oavsett spelplan

Som hängiven el- och industriansvarig hos STF har Andreas Carlsson många järn i elden. Framför allt innebär hans roll kundansvar med fokus på elsäkerhetsutbildningar till större industrikunder samt ansvar över STF:s reläskyddsutbildningar. Lär känna Andreas för att få veta lite mer om honom och vad som händer just nu!

Läs mer

Marie-Louise uppskattar den sociala dialogen med kunder och deltagare

Vi har flera uppskattade och engagerade medarbetare på STF. En av dem är Marie-Louise Wesslén. Vad gör hon och vad är hennes drivkrafter? Läs vidare för att lära känna Marie-Louise lite bättre!

Läs mer

Örjan har koll – och tycker att fixa strul är kul

Hos STF är det många hängivna medarbetare som dagligen har kund- och deltagarkontakter, men även roddar ”bakom kulisserna”. En av dem är Örjan Andersson, vår uppskattade utbildningskoordinator. Ta en minuts paus och läs vidare för att lära känna honom lite mer!

Läs mer

ATEX-direktiv-utbildning ger Anders trygghet i arbetet

Anders Arkell, forskare inom lignin och bioraffinaderi på RISE Research Institutes of Sweden, gav oss några minuter av sin tid mellan föreläsningarna för att berätta om sina upplevelser av kursen ATEX-direktiven.

Läs mer

I en alltmer elektrifierad värld är ELSA ett bra hjälpmedel

Sedan ett decennium tillbaka har STF Ingenjörsutbildning mångåriga kundrelationer inom industrin där elsäkerhet är en viktig del i företagens kontinuerliga säkerhetsarbete. Ett av de kundföretag vi har förmånen att samarbeta med och anpassa utbildningar för är Scania.

Kent Kvarnström, Coordinator Electrical Safety på Scania svarar här på några frågor om Scanias arbete och hur utbildningen Elsa – elsäkerhet vid arbete stöttar verksamheten.

Läs mer
Till toppen