Välkommen till Fasticon!

Rekrytering VD

Att ha en god ledare vid rodret är avgörande för en verksamhets framgång. Tack vare erfarna rekryteringskonsulter och ett brett nätverk kan vi rekrytera rätt VD till just din verksamhet. Vi kan ta över hela rekryteringsansvaret – från start, till mål.

 Rekryteringen är första steget till att hitta en VD som kan ta verksamheten till nya framgångar. Vi har erfarenheten och nätverket som krävs för att hjälpa er från start till mål. VD-byten kan vara känsliga processer och full diskretion utlovas, givetvis.

Våra framgångar som rekryteringsverksamhet bygger till stor del på vår flexibilitet. Vi tar hänsyn till era förutsättningar med vårt nätverk, vår erfarenhet och vår kunskap som utgångspunkt. Då varje företag är unikt, är standardiserade rekryteringsprocesser något som vi inte arbetar med. Lyhördhet och flexibilitet är två av våra ledord.

Kontakta oss på Fasticon Kompetens för rekrytering av chefer, specialister och personal inom drift och skötsel, så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa just ditt företag.

Kontakta oss

Ring 08-557 661 50 eller fyll i formuläret för mer info.Hälsingegatan 40, Stockholm

Kontakta oss på mail info@fasticon.se, telefon 08-556 706 00.


© Fasticon AB 2019

Kontakta oss på mail info@fasticon.se, telefon 08-556 706 00.


© Fasticon AB 2019