Välkommen till Fasticon!

Rekrytera fastighetskonsult

Att rekrytera fastighetskonsulter kan innebära en hel del arbete. För många företag innebär jakten på kompetens att den egna kärnverksamheten åsidosätts. Därför väljer många att komma till oss. Vi har djup kunskap och lång erfarenhet av lyckade rekryteringar i fastighetsbranschen.

När du anlitar oss tar vi över rekryteringsprocessen från start till mål. Med ett brett nätverk och goda erfarenheter av rekrytering kan vi snabbt skilja agnarna från vetet. På effektivast möjliga vis hittar vi rätt kompetens till din verksamhet – och sätter rätt person på rätt plats.

Även om vi har våra arbetsmetoder så är ingen rekrytering den andra lik. Vi är alltid lyhörda mot kunden och tar hänsyn till rådande förutsättningar, behov och önskemål. När du väljer oss kan du känna dig trygg med att ge bort rekryteringsansvaret för en stund och fokusera på den egna kärnverksamheten.

Kontakta oss på Fasticon Kompetens för rekrytering av chefer, specialister och personal inom drift och skötsel, så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa just ditt företag.

Kontakta oss

Ring 08-557 661 50 eller fyll i formuläret för mer info.Hälsingegatan 40, Stockholm

Kontakta oss på mail info@fasticon.se, telefon 08-556 706 00.


© Fasticon AB 2019

Kontakta oss på mail info@fasticon.se, telefon 08-556 706 00.


© Fasticon AB 2019