Välkommen till Fasticon!

Rekrytera fastighetschef

För att driva fastighetsverksamheten i rätt riktning krävs en bra fastighetschef. Någon som kan leda, kommunicera och skapa goda samarbeten med såväl externa som interna funktioner. Våra erfarna rekryteringskonsulter känner till vilka framgångsfaktorer som är avgörande. Tack vare ett brett nätverk och välbeprövade arbetsmetoder kan vi snabbt hitta rätt kompetens till just er verksamhet.

Vi strävar efter att vara branschens bästa samarbetspartner till dig som har ett behov av att rekrytera fastighetschef. Vi vet alla fastigheter är unika. Därför tar vi stor hänsyn till just era förutsättningar och mål när vi rekryterar en lämplig fastighetschef åt er.

Varför välja oss?

Vi har erfarna rekryteringskonsulter, kraftfulla verktyg och ett brett nätverk i branschen. Detta, i kombination med att vi är flexibla och lyhörda gentemot våra kunder, gör att vi effektivt kan rekrytera rätt person till rätt plats.

Kontakta oss på Fasticon Kompetens för rekrytering av chefer, specialister och personal inom drift och skötsel, så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa just ditt företag.

Kontakta oss

Ring 08-557 661 50 eller fyll i formuläret för mer info.Hälsingegatan 40, Stockholm

Kontakta oss på mail info@fasticon.se, telefon 08-556 706 00.


© Fasticon AB 2019

Kontakta oss på mail info@fasticon.se, telefon 08-556 706 00.


© Fasticon AB 2019