Välkommen till Fasticon!

Rekrytera drifttekniker

Rekrytering kan vara tidskrävande. Ibland krävs det att man i hög grad åsidosätter kärnverksamheten för att kunna ta in ny kompetens till företaget. Fördelen med att anlita oss är att ni fortsatt kan fokusera på det som driver företaget framåt, och lämna över rekryteringsprocessen till våra trygga händer.

Vi har erfarenheten, kunskapen och verktygen som krävs för att snabbt skilja agnarna från vetet. Att rekrytera drifttekniker i synnerhet är något som vi har erfarenhet utav. Att ha duktiga drifttekniker kan göra en stor skillnad för fastigheten. Driftoptimering, energibesparing och andra förbättringsförslag är bra för såväl miljön som för ekonomin.

Vi använder inga standardiserade rekryteringsprocesser. Istället använder vi vår kunskap och vår erfarenhet, tillsammans med väl beprövade arbetsmetoder, för att skräddarsy en rekrytering som passar bra ihop med era förutsättningar och mål.

Kontakta oss på Fasticon Kompetens för rekrytering av chefer, specialister och personal inom drift och skötsel, så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa just ditt företag.

Kontakta oss

Ring 08-557 661 50 eller fyll i formuläret för mer info.Hälsingegatan 40, Stockholm

Kontakta oss på mail info@fasticon.se, telefon 08-556 706 00.


© Fasticon AB 2019

Kontakta oss på mail info@fasticon.se, telefon 08-556 706 00.


© Fasticon AB 2019