Sök

Alice Körnung – Fasticons nya utbildningskoordinator inom affärsområde utbildning

Vi välkomnar Alice Körnung som utbildningskoordinator på Fasticons utbildningsbolag BFAB.

Alice har tidigare en bred erfarenhet från både servicebranschen och inom medieproduktion. Senast tog Alice examen inom offentlig upphandling på Frans Schartaus Handelsinstitut, samt har även läst informations- och kommunikationsteknik på Jensen yrkeshögskola. Alice kommer primärt att arbeta inom affärsområde utbildning med dokumentation, bokningar samt stärka upp vid produktioner av utbildningar.

Hur har du upplevt din första tid på Fasticon? 

– Jag känner mig väldigt välkomnad av alla kollegor. Det märks också att min roll är efterlängtad och att jag verkligen kommer kunna komplettera organisationen. Alla är väldigt hjälpsamma och det är lätt att få svar på mina frågor, som man har som ny på jobbet.

Varför kändes det här som rätt jobb för dig?

– Under tiden jag studerade upplevde jag utbildningssektorn som mycket intressant och fick upp ögonen för den. När jag såg att BFAB sökte en utbildningskoordinator kändes det spännande med en koordinerande roll inom en bred utbildningsverksamhet. I den här rollen känner jag att jag får möjlighet att kombinera mina tidigare arbetserfarenheter och de ämnen jag studerat på ett bra sätt. Samtidigt är det en personlig arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter, vilket känns spännande.

Vad ser du fram emot framöver?

– Det finns så mycket utvecklingspotential inom det digitala erbjudandet, vilket BFAB verkligen förstår och satsar stort på att vidareutveckla ytterligare framöver. Det ska bli så roligt att få vara med på den utvecklingsresan!

Vad kommer du att tillföra på Fasticon? 

– I och med att jag är nyexaminerad är jag väldigt sugen på att jobba! Dessutom är jag mycket tekniskt intresserad och har lätt för att sätta mig in i nya tekniska frågor. Jag tror också att jag komplettera arbetsgruppen med nya insikter. I och med att jag precis har studerat, och därmed suttit i många digitala klassrum, ser jag de logistiska lösningarna utifrån ett färskt studentperspektiv. Jag vet vad som oftast kan brista och hur vi kan förekomma vanliga misstag. Och framför allt – jag vet vad en utbildningsdeltagare förväntar sig leveransmässigt!

 

Varmt välkommen Alice!

Relaterade nyheter