Fasticon samarbetar med Newton

Det här är Newton

Newton grundades 1993 och bedriver idag utbildningar i Stockholm, Göteborg och Malmö.

  • Hos Newton kan du utbilda dig inom Fastighetsförvaltning, IT och VVS.
  • Newton utbildar även inom ledarskap, samarbete & kommunikation och försäljning.
  • Läs mer om Newton här eller kontakta Anders Carlson för en konsultation så berättar han gärna mer! anders@newton.se  070-887 24 26

 
Berätta vem du är och hur länge du arbetat på Newton

1993 lämnade Anders Carlson storbolagsvärlden och grundade Newton Kompetensutveckling, efter att han nått en insikt:

“Vilket bolag jag än arbetade för fick jag gå internutbildningar. Det var då jag kom fram till vad jag var bäst på: Att sitta i skolbänken, att det var ett utbildningsföretag jag borde driva. Fokus blev fastighetsbranschen. Under åren som gått har omfattningen ökat från under 100 studenter och kursdeltagare till dagens 750, räknat på alla våra utbildningar.”

 

Vad är det roligaste med ditt jobb?

“Det är roligt att kunna bidra till kompetensförsörjningen i fastighetsbranschen och se till att studenterna får med sig bra verktyg och metoder som de inte bara kan använda i sina professionella yrkesroller utan i alla tänkbara sammanhang i livet för att må bra och växa som människor”, säger Anders.

“På personalchefens önskelista står det överst social kompetens, en förmåga att leda projekt och att delta i team, vi ser till att de färdigheterna finns där”, fortsätter Anders .

“Genom Newtons samarbete med Fasticon kan studenter och kursdeltagare få ett bredare kontaktnätverk och stöd mot en karriär i fastighetsbranschen”, avslutar Anders.

 

Håll dig uppdaterad!

Gå med i vårt nätverk och håll dig uppdaterad om vad som händer i branschen. Klicka på knappen för att gå med i Fasticon-nätverket!

GÅ MED I
FASTICON-NÄTVERKET


Kontakta oss på mail info@fasticon.se, telefon 08-556 706 00.


© Fasticon AB 2019

Kontakta oss på mail info@fasticon.se, telefon 08-556 706 00.


© Fasticon AB 2019