Välkommen till Fasticon!

Interim VD

Behöver ert företag snabbt tillsätta en VD? Med vårt breda nätverk och långa erfarenhet kan vi, på kort tid, hjälpa er att tillsätta en kompetent interim VD. Vi hjälper er att skräddarsy en lösning, till exempel när ni står inför en stor utmaning eller när det oväntade har hänt.

När behövs en interim VD?

Det finns inget enskilt givet tillfälle då en interim VD anlitas. Det vanligaste scenariot är att kunden hör av sig till oss om de har någon typ av svårighet med nuvarande VD, samtidigt som kunden kanske står inför en stor utmaning, förändring eller expansion.

Med en interim VD finns goda möjligheter att utveckla ledningens funktion. Ni får en konsult med stor erfarenhet av flertalet olika företag sedan tidigare, istället för att exakt samma typ av ledare anlitas igen. Erfarenheten gör att konsulten ofta kan påvisa förbättringar och effektiviseringar i arbetssättet eller organisationen.

Kontakta oss på Fasticon Kompetens när du behöver hyra in chefer, specialister och personal inom operativ drift och skötsel, så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa just ditt företag.

Kontakta oss

Ring 08-557 661 50 eller fyll i formuläret för mer info.Hälsingegatan 40, Stockholm

Kontakta oss på mail info@fasticon.se, telefon 08-556 706 00.


© Fasticon AB 2019

Kontakta oss på mail info@fasticon.se, telefon 08-556 706 00.


© Fasticon AB 2019