Välkommen till Fasticon!

Interim fastighetschef

En kompetent fastighetschef är avgörande för företagets framgångar. När något oväntat sker, till exempel om nuvarande chef blir sjuk, kan en interim fastighetschef vara lösningen. Interimsrekrytering är snabbt och flexibelt utan att kvaliteten behöver kompromissas med.

Konsulten är van att snabbt ta sig an en ledarroll på ett nytt företag, och uppdraget kan kortas ned eller förlängas vid behov.

Det finns flera fördelar med att låta oss rekrytera en interim fastighetschef åt er. Bland annat är det ett bra läge att få input och effektiviseringsförslag. Konsulterna har jobbat på många företag och kan ta med sig kunskap från dem till er verksamhet. Dessutom kan ni känna er trygga med att konsulten inte är särskilt påverkad av internpolitik. Konsulten säger vad han eller hon tycker att du ska höra, inte vad konsulten tror att du vill höra.

Kontakta oss på Fasticon Kompetens när du behöver hyra in chefer, specialister och personal inom operativ drift och skötsel, så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa just ditt företag.

Kontakta oss

Ring 08-557 661 50 eller fyll i formuläret för mer info.Hälsingegatan 40, Stockholm

Kontakta oss på mail info@fasticon.se, telefon 08-556 706 00.


© Fasticon AB 2019

Kontakta oss på mail info@fasticon.se, telefon 08-556 706 00.


© Fasticon AB 2019