Våga sticka ut i platsannonsen
24 juni, 2019
Fastighetsbranschen digitaliseras – har du kompetensen?
9 juli, 2019
 
 
 

Fasticon Advisors – ny verksamhet inom Fasticon-koncernen


Fasticon startar Fasticon Advisors, som fokuserar på organisations- och verksamhetsutveckling inom fastighetssektorn.

Fasticon Advisors kommer att ledas av Roger Bengtsson, som närmast kommer från Svefa och dessförinnan var VD för dåvarande Fasticon AB mellan 2011 och 2016. Även Bo Magnus Persson, tidigare seniorkonsult på Fasticon AB och närmast från Svefa, kommer att ingå i Fasticon Advisors.

Vi är mycket glada över att kunna anställa Roger och Bo Magnus och därmed starta Fasticon Advisors, som blir en viktig strategisk pusselbit i vår strävan att bli en heltäckande kompetens- och rådgivningskoncern. Den nya verksamheten är ett perfekt komplement till utbildningsdelen i BFAB och STF och kompetensförsörjningen som Fasticon Kompetens står för, säger Stefan Dahlbo, styrelseordförande i Fasticon och vd för huvudägaren Byggmästare Anders J Ahlström.

Det är roligt och spännande att få arbeta med det starka varumärket Fasticon igen. Den nuvarande koncernen, med kompetensförsörjning, utbildning och hållbarhet, ger bra synergier mellan verksamheterna och goda möjligheter att verka direkt mot den högsta nivån i branschen, säger Roger Bengtsson.

Fasticon Advisors startar den 1 september. Ambitionen är sedan att inom kort utveckla och bygga ut verksamheten.

Läs mer i vårt pressrum.


Roger Bengtsson

 

 
 

Kontakta oss på mail info@fasticon.se, telefon 08-556 706 00.


© Fasticon AB 2019

Kontakta oss på mail info@fasticon.se, telefon 08-556 706 00.


© Fasticon AB 2019