Logo

Artikelarkiv

Ny diplomstandard utlovar oförstörbara dokument

Vi på BFAB har ett samarbete med TRUE original som genom den senaste teknologin inom blockchain skapar säkrade och moderna diplom, intyg och certifikat.

Läs mer

Anders kurs i fastighetsekonomi stärker deltagarnas affärsmannaskap

Tiden går som bekant fort när man har roligt och idag har Anders Wensfelt varit föreläsare i cirka 20 år! Hos BFAB är Anders en mycket uppskattad föreläsare på utbildningen Diplomerad fastighetsförvaltare – Kvalificerad fastighetsförvaltning inom utbildningsblocket Fastighetens ekonomi. Han får fortfarande positiva kickar av att föreläsa, men vad ger kursen deltagarna och organisationen? Det delar Anders med sig av om du läser vidare!

Läs mer

Rätt kunskaper inom fastighetsjuridik underlättar arbetsvardagen

Det är lätt att gå vilse inom de fastighetsjuridiska frågorna. Formkraven är många och att tyda de olika reglerna kan vara en snårig väg att gå. Christina Fregne, jurist och föreläsare med mångårig och bred erfarenhet av hyres- och lokalhyresjuridik, är väl medveten om just detta.

I den här artikeln svarar hon på de vanligaste frågorna kring vad man vinner på att fördjupa sina kunskaper inom fastighetsjuridik, om man måste gå både grund- och fördjupningsutbildningarna och vilket mervärde deltagarna får av uppdateringsdagarna.

Läs mer

Atrium Ljungbergs fortsatta valideringsresa

Atrium Ljungberg är fastighetsbolaget som skapar levande stadsmiljöer där kontor, bostäder och handel blandas med kultur, service, vård och utbildning. Atrium Ljungberg är också fastighetsbolaget som har lärande och utveckling högt upp på agendan. I höstas startades ett långsiktigt projekt med målsättningen att alla fastighetstekniker och fastighetsskötare ska ges möjlighet att nå kunskapskraven för att certifieras enligt FAVAL.

Läs mer

Kurs i energioptimering ger Robin rätt verktyg i arbetet!

Vi fångade Robin Norlén, fastighetschef på Mälarenergi, för att ta tempen mellan lektionerna under hans första kursdag på utbildningen Energioptimering.

Läs mer

Mikael Reijer ny föreläsare för BFAB

Vi är stolta över att välkomna Mikael Reijer som föreläsare till utbildningarna Fastighetsekonomi - grundkurs och Driva mindre byggprojekt!

Läs mer
Till toppen