Logo

Nöjda deltagare och beställare är Alice drivkraft för att nå målen

Alice Körnung

Vi har flera uppskattade och engagerade medarbetare på BFAB. En av dem är vår utbildningskoordinator Alice Körnung. Vad är hennes roll och vad sker för spännande framöver? Läs vidare för att få veta mer om Alice och hur hennes arbetsdagar ser ut!

Vad är din roll på BFAB?

– Som utbildningskoordinator ansvarar jag för alltifrån att sätta datum för våra kurser, kontakt med både beställare och deltagare samt olika administrativa sysslor till att se till att allting fungerar längs med vägen fram till leveransen är klar.

Vad är drivkraften i ditt arbete?

Känslan när man är klar med en kurs och har fått allting att fungera, alla är nöjda och man fått bra omdömen – allt man jobbat med och folk är nöjda. Jag skulle säga att drivkraften är nöjda deltagare och beställare. Vi arbetar mycket med utvärderingar för att få ett kvitto på hur nöjda våra kunde är. Där får vi ofta mycket positiva svar och höga betyg, vilket gör mig stolt!

Arbetar du med något extra spännande just nu?

– Vi arbetar för fullt med att gå i mål med bovärdsakademierna för Svenska Bostäder. Alla deras bovärdar går utbildningar inom el och VVS. Utöver det arbetar vi för ökad spridning av våra digitala diplom via TRUE och framåt för en utveckling av distributionen av digital dokumentation.

Finns det något extra intressant som händer framöver som du vill berätta om?

– I år är det första gången som vi samkör Diplomerad Fastighetsförvaltare och Diplomerad Byggprojektledare. Framför allt är förhoppningen att deltagarna tillsammans får nya erfarenheter och kunskaper samt att de kan byta erfarenheter med varandra och knyta nya kontakter.

Till toppen