Logo

Kvalitet i leveransen och att se andra växa är Karins hjärtefrågor

Karin Stening

På BFAB arbetar det flera engagerade medarbetare, en av dem är Karin Stening som är Utbildningsansvarig Bygg & Fastighet. Du har kanske läst om våra kurser om tillgänglighet, BBR, Bas-P och Bas-U. Det är bara ett urval av de kurser som Karin roddar ”bakom kulisserna”. Läs vidare för att få veta mer om Karin och vad som driver henne i jobbet.​

Vad är drivkrafterna i ditt arbete?

– Att se kunderna och deltagarna växa! Jag strävar efter att alltid leverera högsta kvalitet och bästa möjliga paketlösning utifrån vad kunderna efterfrågar. Det finns en stolthet över att representera BFAB, men även våra andra varumärken STF Ingenjörsutbildning och Fasticon som ingår i koncernen. Vi har ett fantastiskt lagarbete oss kollegor emellan som jag vill lyfta och som skapar en ytterligare drivkraft. Med mottot tillsammans löser vi det mesta.

Är det något du är extra stolt över att BFAB erbjuder?

– Jag är stolt över våra flexibla lösningar där vi alltid har kunden i fokus. Vi vill alltid hjälpa kunden att hitta rätt utbildningar med rätt nivå utifrån medarbetarnas kunskapsbehov. Hos BFAB finns en stor kunskapsbank i form av duktiga kollegor, erfarna och branschkunniga föreläsare och även från de utbildningar vi tidigare har levererat.

Vad händer framöver?

– Vi har ett starkt grundutbud med många aktuella kurser och utbildningar. Just nu spånar vi på temadagar och seminarium som kan komplettera det utbudet. Under 2022 hade vi exempelvis en mycket uppskattad temadag om återbruk inom bygg- och fastighetsbranschen, då det är ett mycket aktuellt ämne. Så håll ögonen öppna, flera spännande saker är på gång!

Finns det något extra intressant  i vårt erbjudande som du vill berätta om?

– Personligen brinner jag lite extra för våra kurser inom tillgänglighet – det är så viktigt att nå ut till fler om det ämnet! Vi måste bygga ett tillgängligt samhälle för alla och där är vi med och bidrar genom att dela den kunskapen. Även ämnen som berör sol-, vind och vatten är på framfart och vi har flera intressanta kurser som berör det temat. Jag ser till exempel att intresset för kurser inom energioptimering, solceller och miljöinventeringar stadigt växer.

Till toppen