Logo

BFAB bjuder in till exklusiv diplomträff i vår

Gunilla Ahrnfeldt och Lillemor Runesson

I maj är det äntligen dags! Många önskemål och förfrågningar har nu lett till planeringen av en exklusiv diplomträff våren 2023.

BFAB har under åren genomfört närmare 90 (!) diplomprogram av Diplomerad Fastighetsförvaltare och Diplomerad Byggprojektledare – två heltäckande utbildningar där deltagarna träffas under flera block och som avslutas med tentamen och diplomering. Förutom nya kunskaper och erfarenheter lyfts ofta nätverket som en extra värdefull tillgång. Och i vår är det dags för en utökad möjlighet att träffa tidigare deltagare!​

Vi frågar initiativtagarna till diplomträffen, Gunilla Ahrnfeldt och Lillemor Runesson, om bakgrunden och vad deltagarna har att se fram emot.

Vad ligger bakom initiativet till diplomträffen som kommer vara i maj?

– Vi har ofta fått önskemål från tidigare deltagare om återträffar eller en fortsättning/fördjupning av utbildningen, berättar Gunilla. Många vill fortsätta att hålla kontakten efter utbildningen men har svårt att själva arrangera och få ihop gänget.

– Att vi nu bjuder in deltagare från båda utbildningarna beror på att vi ser synergier och nytta av att nätverka mellan de båda yrkesrollerna fastighetsförvaltare och byggprojektledare, fyller Lillemor i. Våra deltagare har satsat tid och pengar på en utbildning som gjort dem säkrare i sina roller, skapat möjligheter att kunna avancera inom företaget eller kanske fått nya jobb – BFAB vill fortsätta vara en självklar del i deras utveckling.

Vilket tema kommer dagen att ha?

– Vi har valt ett tema som vi tror passar och är intressant för båda målgrupperna, berättar Lillemor, ledarskap med känslan som ledstjärna. Deltagarna kommer få ta del av två dagar som är tänkta att leda till förtroendegivande kommunikation och förbättrad förmåga att hantera oväntade situationer. Upplägget ska även ge glädje och energi.

Kommer diplomträffen att genomföras igen?

– Det är vår absoluta förhoppning att en gång om året kunna erbjuda våra tidigare diplomdeltagare den här möjligheten att träffas, nätverka och lära nytt, säger Gunilla.

– Redan på diplomträffen i maj hoppas vi få ventilera nya idéer på framtida utbildningsmöjligheter, betonar Lillemor.

Vad ser ni mest fram emot?

– Att träffa alla tidigare deltagare, säger Gunilla och Lillemor samstämmigt.


Passa på att förena nytta med nöje under en givande återträff! Under diplomträffen har du möjlighet att nätverka både med före detta klasskompisar, men även alla andra som gått diplomutbildningarna under årens lopp. Dagen kommer att varvas med teoripass, övningar och reflektioner kring bl.a. förändringsprocesser och kommunikation. Här kan du läsa mer och anmäla dig.

Till toppen