Logo

BFAB inleder ett samarbete med DigJourney

BFAB inleder ett samarbete med DigJourney och kommer under våren erbjuda temadagar i Stockholm, Göteborg och Malmö samt en utbildning i att leda digital transformation och mäta digital mognad – specifikt riktat till fastighetsbranschen. Vi säger hej till Lars Alm – en av de medverkande till samarbetet.

BFAB samarbete med Digjourney

Hej Lars, berätta – vilka är DigJourney?
DigJourney kan liknas vid ett ekosystem för digital transformation där vi genomför utbildning, föreläsningar och rådgivning samt erbjuder digitalt mognadstest. Vi har också utvecklat en metodik och ligger bakom boken "Att leda digital transformation" som har sålt i mer än 9000 exemplar i Sverige och nu även översatts till engelska.

Du är en av de föreläsare som kommer synas hos BFAB framöver. Vilken är din bakgrund?
Jag vet att BFAB alltid vill jobba med de bästa och hoppas kunna leva upp till den devisen! Idag är jag rådgivare och föreläsare. Jag har erfarenhet som vd, styrelseledamot, entreprenör och marknadsförare. Har bland annat varit vd på digitalbyrån Apegroup, Business Director på DDB och grundat mobilutvecklingsbolaget Netgame Factory.

BFAB satsar specifikt på att vidareutveckla fastighetsbranschen - i samarbete med er – berätta!
BFAB har en lång tradition av att vidareutbilda fastighetsbranschen och deras erfarenheter kompletterat med vår metodik gör oss unikt nischade. Vi har redan inlett ett par företagsinterna uppdrag via BFAB där vi jobbar med ledningsgrupper inom fastighets- och förvaltningsbolag - för att i ett steg 2 utbilda medarbetargrupper.

Tillsammans sätter vi också upp inspirerande temadagar och öppna utbildningstillfällen under 2019 – håll utkik!

Vill du veta mer kring BFAB:s kommande utbud och samarbete med DigJourney?
Kontakta Lotta Holmgren, företagsinterna utbildningar lotta.holmgren@bfab.se eller Anna Granholm-Thorén, produktansvarig, anna.granholm-thorén@bfab.se

 

Till toppen