Logo

Artikelarkiv

Diplomutbildning höjd till skyarna som uppfyllde förväntningarna

När Remus Cismas, regionchef Malmö på CA Fastigheter, skulle gå utbildningen Diplomerad fastighetsförvaltare – Kvalificerad fastighetsförvaltning hade han mycket höga förväntningar. Organisationen har en tradition att nytillsatta regionchefer går utbildningen och de har alla gett den mycket goda betyg och ”höjt den till skyarna”. Efter avklarad utbildning och diplomering konstaterar Remus att förväntningarna infriades.

 

Läs mer

Få koll på investeringarna med kursen Fastighetsekonomi för ekonomer

Ekonomernas breda arbetsuppgifter ligger till grund för stora delar av fastighetsaffären. Det gäller därmed att räkna på rätt saker och samtidigt förstå både sambanden och helheten. I kursen Fastighetsekonomi för ekonomer får deltagarna, under ledning av Michael Murphy, ta del av praktiska exempel för att lära sig just detta.

Läs mer

Martin lär fastighetsägarna hantera synpunkter på inneklimatet

För varmt, för kallt, för dragigt. Inneklimatet är något som de allra flesta har synpunkter om. På kursen Termiskt inneklimat får deltagarna lära sig allt från enklare till mer komplexa ärenden som annars kan ta flera år att få erfarenhet av i praktiken.

Martin Persson, besiktningsman och projektledare inom bygg på Pantektor AB med många års egen praktiskt erfarenhet, leder kursen med visionen ”aktivt lärande”, dvs. att deltagarna aktivt får medverka genom grupparbeten och diskussioner. Kursen är därför uppbyggd på praktiska övningar snarare än traditionella föreläsningar.

Läs mer

Heimstaden skapar förutsättningar för kontinuerlig kompetensutveckling

BFAB har tecknat kompetensavtal med Heimstaden - det europeiska bostadsfastighetsbolaget med visionen att förenkla och förgylla kundernas liv genom omtänksamma boenden.

– Kompetensavtalet kommer ge de bästa förutsättningarna för att, även fortsättningsvis, kunna ge våra medarbetare en stark kompetensutveckling inom en bredd av relevanta ämnesområden. BFAB har ett starkt och förtroendeingivande varumärke som känns tryggt att samarbeta tillsammans med, säger Malin Avalon Engquist, Group Talent Development Officer på Heimstaden.

Läs mer

Säkra ditt fysiska diplom digitalt och dela det i sociala medier

Nu verifierar vi våra diplomutbildningar. Syftet är att öka säkerheten och värdet i våra diplom och intyg.

Läs mer

Temadag Återbruk: Tove Malmqvist Stigell berättar om forskningsprojektet ReCreate

Inte sällan hör man branschfolk referera till att det minsann är dyrt och jobbigt att återbruka. Men måste det vara så? Vi tror inte det! Därför bjuder vi in till årets temadag där du har möjlighet att lyssna till flera inspirerande föreläsare inom ämnet återbruk.

Läs mer
Till toppen